Taška Cez Rameno Mužov Taška Bullcaptain Módne Kože Crossbody Tašky Mužov Messenger Hrudníka Vak Balíky Cestovných Ramenný Popruh V Balení

€21.17


Muži Taška Bullcaptain Módne Kože Crossbody Tašky pre Mužov Messenger Hrudníka Vak Balíky Cestovných Jediný Ramenný Popruh Balenia Hnedá

Doprajte každý technický detail kruto, starostlivo vybrať a prispôsobiť surovín, obstál v skúške času.

Štýlový dizajn, je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov.Dizajnérsky tím sa snažil a testované každý materiál.

Jednoduchý štýl vyzerá plný dizajn.Zameranie na dizajn.

Zameranie na dizajn a kvalitu zlepšiť svoje skúsenosti.

Značka: BULLCAPTAIN

Používa: Taška Cez Rameno, Crossbody Taška

Pohlavie: Muži

Príležitosti: Obchod, Denné, Príležitostné

Typ Položky: Kabelky

Tvar: Vankúš

Počet Rukoväte/Popruhy: Single

Vzor, Typ: Pevné

Uzavretie Typ: zips

Tvrdosť: Tvrdý

Príležitosti: Univerzálne

Farba:hnedá

Materiál:koža

Veľkosť:290x170x70mm

Obsah Balenia:

1 x Taška cez Rameno.

Poznámky:

Hlavnou zložkou kože je protein, tak to je náchylné k vlhkosti, hrom a hmyz. Z tohto dôvodu, že počas používania, vyhnite sa kontaktu s mastné, kyslé a alkalické látky.

Koža je často utierať s jemnou zamatovou látkou. Ak sa vyskytne dážď, vlhkosť, alebo plesniam, použite mäkkou suchou handričkou utrite vodné škvrny alebo plesniam. Ale nie rub s vodou a benzínu, pretože voda môže urobiť koža, pevný, benzín môžete urobiť kožené olej, prchavé a crack.

Koža je vráskavá a je možné žehliť s železo. Teplotu možno regulovať medzi 60-70 Celzia. Keď žehlenie, používať tenké bavlnené látky ako podšívka žehlenie handričkou, a ďalej železa.

Ak koža je roztrhané alebo daed, to by malo byť opravené v čase. Ak je to malý crack, môžete použiť trochu vajcia čistením na crack, a trhliny môžu byť lepené.

Koža by mala byť sušené pred zber, nie sú vystavené slnečnému žiareniu, a visel na chladnom a suchom mieste pre vetranie. S cieľom udržať farbu kože krásne, dlhé časové obdobie, vrstvu mlieka alebo glycerín môžu byť potiahnuté, na povrchu kože pred uskladnením, tak, že to môže byť uložený na dlhú dobu, bez škvrny.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bullcaptain mini taška, mini móda, kabelky pre deti, pán messenger taška, bullcaptain originálne kožené peňaženky, taška na rameno, BULLCAPTAIN, taška mužov rameno, mi pánske tašky, bullcaptain mužov, byt crossbody taška mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet