Deti Make-Up Set Umývateľný Princezná Kozmetika Make-Up Set Pre Dievčatá Predstierať, Že Hrať Tvoria Hračky Pre Deti Princezná Zdobiť #3

€26.38


Deti Make-Up Set Umývateľný Princezná Kozmetika Make-Up Set Pre Dievčatá Predstierať, Že Hrať Tvoria Hračky Pre Deti Princezná Zdobiť #3

Odrážky: 1、Perfektné Hračka make-up Set: malá princezná vo vašom živote, to úplná hračka make-up set uspokojí vás.

2、Zábavné Hry pre Dievčatká: Tieto vysoko kvalitné dievčatko, hračky sú jasný farby a textúry, a poskytnúť hodín hrať pre váš malý princezná. Nech vaše deti sú plné fantázie prostredníctvom tvorivých sranda, a nech im to páči hodín. Obliekanie je zábava!

3、Non-jedovaté a Umývateľný: Kedykoľvek vám poskytne vášmu dieťaťu hračku, ktorú chcete zabezpečiť ich bezpečnosť. Tento kozmetický set je toxický. Tento detský kozmetický set nenechá škvrny na oblečenie alebo nábytok-je možné vyprať.

4、Skvelé Darčeky: Vaša malá princezná bude milovať túto kompletný detí make-up set. Všetko, čo chce, v tomto make-up okno. Perfektný darček pre každú príležitosť, od narodenín do Vianoc, a medzi tým. Ona ho budú milovať!

5、Ideálne pre Hranie s Priateľmi: Tento make-up set je skvelá hračka pre malé dievčatá hrať s, keď sú zoznámenia sa s priateľmi. Budú mať veľa hodín zábavy a vyskúšať rôzne nalíčenie na seba. Samozrejme, mamy a tety sa tiež, ako je to zábava!

Špecifikácia: Názov: WashableChildren je make-up Set

Veľkosť: o 16.2*1.5*4.9 cm/6.38*0.59*1.93

Celková hmotnosť: o 491g

Funkcia: To nie je len kozmetické, ale tiež hračka. Je vyvinutý špeciálne pre deti. To len potrebuje čistej vody bez make-up remover.

Balenie Zoznam:

11-farebné Očné tiene

4-farebný Závoj

11-farebné Lesk na Pery

3-farebný Rúž

2-farby, laky na Nechty

Make-Up Štetec*3

4-farby*Prášok make-up

Štítky: dievča make-up, dieťa make-up set, sequin make-up set, princezná belle make-up set, deti make-up set veľa, kaderníctvo hračka, dieťa make-up, sofia deti make-up set, nintendo 3ds xl, ninebot z10.


( 0 Hodnotenie )

Počet