In Hotsale Biely Kvet Svadobné Závoje Crystal Svadobné Headpiece s Závoj, Ručné Ženy Príslušenstvo

€9.75


Farba:biela Veľkosť:závoj, o 82*98cm;headpiece o 33*49 cm Váha:cca 59g Príležitosti:svadby/party/prom/Výročie Environmenttal Štandard:Hypoalergénne olovo nikel zadarmo Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 pracovných dní, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás, ak by ste chceli.

Doprava 1.Keď budete hrať objednávky ,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar vrátane prepravných nákladov. 2.Máme loď všetky pozemky do 2-6 pracovných dní po platbe je dokončená. 3.Doprava zadarmo je iba pre vybraných krajinách .Ak nie ste jeden z nich, alebo potrebujete rýchle dodanie,prosím, láskavo kontaktujte nás pre novú zvýhodnenú cenu. 4.hodnota objednávky viac ako $200 väčšiny krajín poskytujeme bezplatné rýchle prepravné DHL/Fedex/Aramex/EMS. 5.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, ktoré môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vašej objednávky je kontrolované. Platby: 1. Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto a bankový prevod všetky schválené. 2.Platba bude potvrdená www.tantra-egypt.sk do 24 hodín. Návrat servis 1.Kontaktujte nás, ak chcete nahlásiť chybné položky a to do 3 dní od ich prijatia. 2.Kupujúci sú respondsible pre vrátenie lodné náklady. Spätná väzba 1.Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť.Preto ,váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2.Ak ste spokojní s našimi položky a služby,láskavo sa chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičky a zdieľať s priateľmi,stať našim VIP zákazníkom s viac zľavu. 3.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám poskytli čo najlepšie služby.

Štítky: bohyňa headdress, svadobný závoj s krištáľovo okraj, anjel koruna, st závoj, závoj, krátky závoj, svadobné cape závoj, lesk závoj, sliepky kvet závoj, dieťa závoj.


( 1 Hodnotenie )

Počet