Jednovrstvový svadobné Biele Svadobné Závoj, Crystal Korálkové Krátke Svadobné Závoje s Čipkou Appliques Závoje na Hlavu Pre Svadobné Svadobné Dekor

€3.74


Jednoduché a Elegent Crystal Korálkové Krátke Svadobné Závoje s Čipkou Appliques

Popis

To je elegantný a jednoduchý závoj pre nevestu. Tento závoj dokončí vzhľad, ktorý hľadáte na najväčší deň svojho života. Krátke Svadobné závoj dosiahne pása, primeranej dĺžky, ktoré bude vaše špeciálne deň nezabudnuteľný. Tento závoj je ľahko pripojiť na vlasy cez hrebeň tak to zvyknutý pridať problémy akejkoľvek prípravy plánov už nastavené v kameni, silver seed korálky a vyšívané čipky okraji ručne šité, tento krásny svadobný závoj vyhovuje všetky nevesty dobre.

Funkcie

- Farba: Sivobiela.

- Materiál: Čipka.

- Veľkosť: 90x150cm / 35.4x59.1inch(LxW).

- Tento krásny svadobný závoj vyhovuje všetky nevesty dobre.

- Tento závoj je ľahko pripojiť na vlasy cez kovovou špirálou, takže je zvyknutý pridať problémy akejkoľvek prípravy plánov už vytesané do kameňa.

- Tento závoj dokončí vzhľad, ktorý hľadáte na najväčší deň svojho života.

- ZAVESIŤ a PARY: starať pre svoj závoj a získať dobrú kondíciu, aby zodpovedali vašej nevesta šaty, prosím, zavesiť ju, keď je náhradných a pary, keď je to potrebné.

1 x Jednoduché a Elegent Crystal Korálkové Krátke Svadobné Závoje s Čipkou Appliques

Štítky: black svadobný závoj, nickle volfrámu korálky lietať viazanie, st závoj, svadobné party, stud pneumatiky, slávnostné svadobné dekorácie, mint čipky nášivka, svadobné čipky výbava, klietka závoj, svadobné pokrývku hlavy.


( 4 Hodnotenie )

Počet