DIY WiFi Smart Svetlo LED Dimmer Prepínač Inteligentný Život/Tuya APP Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Modulu Pracovať s Alexa Domovská stránka Google 2 Gang

€12.41


DIY WiFi Smart 2 W ay 2 Gang Svetlo LED Stmievač Modul S čarodejnice Stavať svoj Vlastný vypínač Rozhranie Smart Života/Tuya APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie Práce s Alexa Google Domov GERMA

Hlavné Funkcie:

1.Ľahko nahradiť tradičné stmievač zapnutie svetla, aby to inteligentné ,môže vaše existujú 2 way switch, smart tiež,stačí nainštalovať 1 DIY smart dimmer prepínač,oblek pre EU/UK spínaciu skrinku,prosím, potvrďte veľkosť pred objednávky.

2.0%-100% Stmievateľné: Upravte Jas Pomocou Hlasového Asistenta, ako je Amazon Alexa Domovská stránka Google alebo mobilného p zdokonaľovať

3.Wi-fi pripojenie ovládania cez mobilný telefón 2.4 G Sietí poskytuje potrebné pripojenie na DIY Spínač, Stmievač Modul bez potreby samostatnej HUB.

4.Používa populárne"Inteligentný život/Tuya"Android / IOs app Všestranná APLIKÁCIA Umožňuje Plnú Kontrolu nad svojimi Svetlami alebo Kompatibilné Prístroje. Viaceré Možnosti Programu Vám Umožní Naplánovať Presný Čas Obrátiť sa Svetlo zapne/Vypne Automaticky.

5.Dať vaše zariadenia ultimate zapnutie/vypnutie inteligentného človeka,Jednoducho zapojiť to do-It-Yourself Modul medzi Zariadením a Zdroj previesť najviac Kompatibilné Produkt s Smart jeden.

Q&A:

1.Otázka:D oes tejto práci s G oogle H ome?

Odpoveď : Áno. A to ' s tiež kompatibilné so Alexa.

2. Q:musím kúpiť rozbočovač pre prácu s opony modul.

Odpoveď:Nie,nie je potrebné si zakúpiť rozbočovač a č hub potrebné pre modul.

3. Otázka:W klobúk by som mal robiť, keď som si ' t nakonfigurovať opony modul?

Odpoveď:odpoveď:skontrolujte, či je prístroj je zapnutý.

b:uistite sa, že váš mobilný a stmievač modulu sú za rovnakých 2,4 GHz wifi siete.

c:Či to ' s v dobrom internet podmienok.

d:skontrolujte, či je heslo zadané v App je správne.

e:skontrolujte, či je zapojenie správne.

4. Otázka:Aký prístroj môže byť pripojený k wifi stmievač modul?

Odpoveď:Všetky typy lámp,bez ohľadu na to, to je žiarivky alebo LED.

5. Q:Čo sa stane, ak wifi zhasne?

A:ešte stále sa môžete ovládať svetlo pripojený k stmievač modul so svojimi tradičný prechod a raz wifi je opäť aktívny zariadenie pripojené na modul bude automaticky pripojiť k vašej wifi sieti.

6. Otázka:Čo mám robiť, ak som zmena sieť wifi alebo zmeniť heslo?

Odpoveď:musíte sa znova pripojte naše wifi stmievač modul na nový wifi siete spôsobom, ako na App Príručka pre Používateľa.

7. Otázka:Ako mám resetovať prístroj?

Odpoveď:Power tradičné stmievač off(jeden pripojený na wifi stmievač modul).Potom stlačte a podržte na 10 sekúnd alebo viac, kým lampa pripojený k modulu sa rýchlym pohybom prsta a na vstup do konfiguračného režimu.

Štítky: mini sonoff, prepínač tuya, smart home, 1SE, led stmievač, prepnite položku wifi, dvere tuya smart, zigbee, xiao mi 10 ton pro kapucňou, home decor.


( 1 Hodnotenie )

Počet