TonkinTen Parfum Fľašu Nepresakuje Naplniteľné Parfum Rozprašovač 5ml Mini Spray Fľaša Cestovné Kontajner Tlačítko Plniaci Ventil

€5.84


Popis Výrobku:

Obnoviť vaše charizma okamžite s easy-náplň miniatúrne vôňa fľaše. Slip jeden do vrecka alebo tašky. Vykonávať výber a zmeniť svoj vôňa s vašou náladou. Mix a zápas TKT vnútorné fľaše a vonkajší kryt. Získať vzhľad a vôňa, ktorá zodpovedá vášmu štýlu.

Používanie Produktu:

POHODLNÉ & VIACÚČELOVÝ: Ideálny pre cestovanie použitie; Súkromné používa pre vonkajšie a vnútorné činnosť; Skvelý darček pre priateľov, milencov, príbuzných a pod. Už viac nemusíte brať celú fľašu s vami. KOMPAKTNÝ a PRENOSNÝ: Vhodné na prepravu a skladovanie s akýmkoľvek váš obľúbený parfum, kedykoľvek a kdekoľvek, aj na rovine sú všetky k dispozícii.

Vlastnosti Produktu:

EKOLOGICKÝ MATERIÁL a POVRCH ÚPRAVA: Eco - Friendly sklo vnútorné nádoby & Vonkajšie Hliníkové Kovovým plášťom & Pure CNC Medi Ventil. Anodize Povrchová úprava zabezpečiť trvalé farby, nikdy slabnúť. Čistý CNC Medi Ventil uistite sa, že ŽIADNY Únik.

Pomocou Metódy:

Vzlet hornej spp striekacích hlavu tvoju vôňu fľaše. Dajte naplniteľné parfum fľašu na trubice veľké parfum fľašu. Opakovať stlačte tlačidlo hore a dole, vôňa ide do fľaše v sekundách.

Srdečne Tipy:

Naplnená rovnakého druhu kvapaliny na každej fľaši. Platné pre parfum fľašu s trubice veľkosti: dĺžka Trubky:> 6 mm; priemer Trubky:

Štítky: perfum cestovanie, rozprašovač mini sprejová fľašu, 1 ml fľaša, parfum spray rozprašovač 15ml, edg ovládanie, joker sprej, fľaša perfum mini, auto perfum, čistý santalové drevo, - 4 ml sprej.


( 9 Hodnotenie )

Počet