PLAYMOBIL®4769 barbara Rytier-exkluzívny, originálne, kliknutia, dar, dieťa, dievča, hračky

€9.10


PLAYMOBIL®4769 GENTLEMAN BARBARA

Barbarian Rytier má hľadal útočisko vo vysokých horách Škriatok skalnaté oblasti. Tam, vedľa jeho watchdog, uvariť deň Lovu na teplo, oheň, ktorý udržuje vás v teple, čaká, aby mohol začať svoju cestu, keď sa má opäť svoju silu. Doma sa opustiť svoju ženu a 2 deti, tie, ktoré ste očakávať, že čoskoro znova. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov, pretože tam je nebezpečenstvo udusenia vzhľadom na prítomnosť malých častí.

Rýchla doprava a poistenie

Robíme doprava v rekordnom čase, prijímať ho v maximálne 2-3 pracovných dní od pondelka do piatku, nie sviatky. Nemáme loď na Kanárske Ostrovy, Ceuta, Melilla a Andorra.

Najväčší obchod špecializovaný na Playmobil

Boli sme prvý Playmobil obchod v Španielsku, začína ako shop roku 2012, a naďalej lídrami značiek spolupracujeme. Sme v súčasnosti predávajú po celej Európe a udržiavať priemernú zásob 1500 aktívnych Playmobil odkazy. Náš sklad sa nachádza v Alicante, z ktorého budeme loď do 24-48 hodín pomocou express mail s sledovania a dodania podpis.

Štítky: preprava hračky playmobil, eco produkt, playmobile hra, playmobile vianoce, mst9000, Playmobil, pinypon, playmobil pôvodu, conan the barbarian, blok vojenské.


( 2 Hodnotenie )

Počet