24V 250W Elektrický Vozík Traktor Vozík Handbike DIY Elektrický invalidný Vozík, Súpravy na prestavbu s Batériou Elektrický traktor

€659.96


24V 250W Elektrický Vozík Traktor Vozík Handbike DIY Elektrický invalidný Vozík, Súpravy na prestavbu s Batériou Elektrický traktor pre invalidný vozík

DOBRÁ SPRÁVA

zadarmo vlastné dane, spôsob dopravy pre tieto krajiny.

Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Holandsko, Belgicko, Nemecko, Taliansko. Luxembursko, Poľsko, Dánsko, Portugalsko, Rakúsko, Španielsko. Estónsko, Rakúsko, Írsko, Čr, Litva, Maďarsko. Bulharsko, Lotyšsko, Slovinsko, Slovensko. Chorvátsko, Grécko, Švédsko, Fínsko, Rumunsko

Spojené Štáty.Kanada. Austrália, Nový Zéland, dubaj, India, Taiwan, Malajzia, Singapur, Thajsko, Japonsko, Južná Kórea

Teraz expresné doručenie poplatku je orientačné. Prosím, informujte sa u mňa pred podaním objednávky.

Okrem iných krajinách je uvedené vyššie, sme tiež môže poslať to na vás. Prosím, kontaktujte ma ak chcete vedieť prepravné náklady pred podaním objednávky.

============ PRODUKT PARAMETER ==============

Zadné pomoc intelligent power system

Motor: 8 palec gear motor BLDC

Materiál: hliníková zliatina

Napätie: 24V

Výkon: 250W

Prevádzkový prúd:

Rýchlosť: Pomalé úroveň:2.5-4 km/h

Rýchle úrovni:2.5-7km/h

Lezenie uhly = 4° sa odporúča použiť na rovnej ceste.

Rozsah: 30 km

Adaptér batéria: 24V 6.6 AH

Brutto hmotnosť: cca 6 kg

waterproffing trieda: IP54

A. Keď zatlačte na vozík, regulátor automaticky detekuje beží štátu, z vozíka a začnite motora, tlačí vozík dopredu, na dosiahnutie pomoc účinok.

B. Keď je potrebné pre invalidný vozík automaticky poslať ďalej, len kontinuálne uplatňovanie vozík ťah, invalidný vozík môže byť založená na skutočnej situácii pred jednotné.

C. Pri vozík dozadu posuvné, ovládač sa automaticky zablokoval motora, na rýchlejšie dozadu posuvné rýchlosť, tým väčšie zámok silou motora, aby sa zabránilo vozík dozadu posuvné.

D. motora je ľahký a jednoducho sa inštaluje. To môže byť fit na v podstate všetky značka a typ vozíka, vrátane sklopné, sklopno-v priestore, jeden-arm jednotky a v stoji.

============ popis produktu ===============

Certifikácia

Spoločnosť a továrne

ZÁRUKA

Diely:3 mesiace

Na základe kúpnej údaje:bezplatnú opravu.Kupujúci zaplatiť poštovné návrate a opätovné poštovné.

EXPRESS

Zvyčajne posielame tovar ako spôsob dopravy zvolíte.Ale niekedy môžeme zmeniť spôsob dopravy,aj tak rýchlo, ako sa rozhodnete.Prosím pochopiť.

SYSTÉM ZÁPAS

Pred umiestnite príkaz o radič alebo zobraziť.Kontaktujte nás, prosím, bez váhania a poslať mi nejaké staré konverzie systému obrázky .Pretože niektoré sú rovnaké vzhľad, ale má rôzne comunication protokol.Oni nemusia zodpovedať vaše staré konverzie systému.

COLNÉ DAŇ

Zvyčajne sme stanoviť minimálnu hodnotu, ak chcete uložiť svoje colné daň.Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môžu byť niektoré colné daň mala byť zaplatená kupujúcim.Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Spätná VÄZBA

Vaša spokojnosť bude našim najlepším vrátiť slúžiace pre vás. Prosím, dajte nám piatich-star rating ak ste spokojní s našimi výrobkami.Ak nie ste spokojní,prosím, kontaktujte nás.Budeme slúžiť, až kým budete spokojní.

Naša Spoločnosť sa Špecializuje na Bicykle, E-bike, Príslušenstvo, Jazdecké Vybavenie Priemyslu, 8 rokov, S Odbornou Technický Tím, A Máme Vlastné Výrobné a Vynikajúce Predajné Tímy. S Rozvojom Elektrický Bicykel Priemyslu a Ľudia Tešiť na Koni, Naše Produkty a Naše Služby sú celého Sveta. Máme Výborný Tím Expertov, Technikov, Môže Poskytnúť Vám Vysoko Kvalitné Elektrické Bicykle a Príslušenstvo Výrobkov. Vitajte v Našej Spoločnosti môžete Navštíviť A Obstarávania, Existuje Dopyt a Problém, Prosím neváhajte a Kontaktujte Nás.

Štítky: farmy traktora, prenosné elektrické vozíku, 24v 10ah vozík batérie, elektrický pohon pre invalidný vozík, bicycl, elektrický invalidný vozík, kolesá, elektrické invalidné vozíky, stolička elektrické koliesko, motorový vozík, bldc vretena 250w.


( 1 Hodnotenie )

Počet