27pcs/veľa farieb prírodné príručka atrament kozmetické permanentného make-upu pigmen tetovanie farba na pery, obočie 10 ml

€224.95


Informácie o produkte názov Produktu: Príručka obočie atrament gél Kapacita Veľkosť:10 ml Materiál:Zloženie voda ,glycerín ,Dovezené, toner, Lekárske alkoholu. Farby: zlatá hnedá káva/black/čierna káva/silná káva/svetlé kávovary/hlboké/káva / svetlo káva/čokoláda/mäkké káva/šedá/káva / biela/béžová/zelená káva/orange/káva / hnedá káva/hlboké šedá kávovary/svetlo šedá káva/hnedá šedá kávovary/hlboké zeme žltá/prírodná šedá/červené víno/tmavo červená/oranžová/ružová, červená/fialová červená/red rose/jahodovo červená Vrátenie peňazí 1.Ak nie ste spokojní s týmto položku po prijatí do 7 dní), môžete odoslať ju späť, Kupujúci zaplatiť poštovné vrátiť položku. Uistite sa, že položka s pôvodnom stave. 2.Vrátime vám 100% platby alebo výmenu súvisiace položky. Vaša 100% spokojnosť je náš cieľ, a to je naša povinnosť, aby zárukou kvality. 3.Kupujúci by mal kontaktujte nás pre vrátenie adrese pred expedícia zásielky, a kupujúci by nám povedať prepravné údaje a predpokladaný čas príchodu. Nie sme zodpovední za vrátený parciel a strát. Doprava zadarmo tovar zasielame do celého sveta, okrem toho, APO/francúzskej polynézie. Položky sú dodávané z Číny leteckou poštou, dostanete k väčšine krajín do 3 do 20 pracovných dní. Niektoré krajiny možno odložiť,pretože colnej kontroly a post office poslal pomaly. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní. Ak balíky menej ako 2 KG,budeme predvolené doprava do Číny Post Air Mail. Ak balíkov (viac ako 2 KG,budeme poštovné podľa EMS. Spätná väzba 1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto vaša odozva je veľmi dôležité . Spätná väzba je veľmi dôležitá . Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. 3. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, ak moje produkty nemôže uspokojiť svoju spokojnosť na všetkých. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: capless, sexy oblečenie s pančuchy, atrament refil, nib pilot, nemecko ceruzka, atramentové pero, penbbs 322, umenie papier atrament, delet, farba staedtler.


( 0 Hodnotenie )

Počet