Og Tattoo Ink Nastaviť 4 oz 120ml/fľaša Čierna Obočia, Tetovanie Atrament Materiálov pre Tetovanie Permanentného make-upu Pigment pre Obočie Eyeline

€18.61


Názov Produktu:

Og Tattoo Ink Nastaviť 4 oz 120ml/fľaša Black Tattoo Ink Dynamické Materiálov pre Tetovanie Permanentného make-upu Pigment pre Obočie Eyeline

Popis:

Prijíma dovezené farba vložiť, desiatky postupy, čisté farby, rovnakej farby a farby na farbu, po tetovaní je obnovená, šedej stupnice je dôkladné, vhodné pre SHCOOL a nové tradičnom štýle, väčšinou používajú v hlavnom farba vzor, ktorý je v ostrom kontraste so žiarivo farebné. Tetovanie vzory sú štýlovejšie.

Špecifikácie:

·Medzinárodné slávny colorist konfigurácia farbu, materiál,Farba nie je lepkavý. ·Čisto prírodné rastlinné rafinácie a bezpečné.Nie je na škodu, na ľudskú pokožku. ·Veľmi sýte farby, rýchle sfarbenie, dlhotrvajúci účinok, nie je jednoduché zmiznúť. ·Mechanické automatické plnenie.

Farba:

Hmla Black/Líniové Black/Clod Black/Teplá Čierna/Super Black

Zahrnuté:

1×120ml/Fľaša

Štítky: alchohol atrament živice, cs tetovanie, pigmentové, alkohol atrament, farby, pigment, atrament pre plniace pero, ink tattoo, Atrament Značky, tetovanie žiarivý odtieň, alkohol atrament živice, béžová tetovanie, pigmentové.


( 0 Hodnotenie )

Počet