NIMH 3000mAh SC batérie sub C batérie spájkovanie pásky 1.2 V zváranie karty akkus akkumulator pre metabo pre bosch pre elektrické náradie

€16.66


Funkcie: 1.CE,FCC,MKBÚ Certifikáty kvality metodickú; 2.Plne nickel-plated steel, shell,únik dôkaz a proti výbuchu; 3 Nízky vnútorný odpor; 4.výmena batérie pre makita,pre dewalt,pre bosch pre elektrické náradie. Špecifikácie: 1 Capacity3000mAh,skutočná kapacita zaručené 2 Napätie:1.2 V 3 Chémie:Ni-MH 4 Nabíjacie časy:800 krát alebo viac 5 Model: SC . SUB C 6 Veľkosť: SUB C 42.5 mm*22 mm Poznámka: 1 existuje mnoho batérie predajcov,ktorí predávajú batérie aj s oveľa nižšími kapacity, ako sa uvádza. takže buďte opatrní pri nákupe. 2 Sme batérie továreň s 6 rokov skúsenosti, špecializovaných v SC(SUBC),4/5SC(4/5SUBC) batérie pre náradie,so značkou YECKPOWO. Sme predávať len na batérie s REÁLNYM KAPACITY a SKUTOČNÉ NAPÄTIE. 3 Pred odoslaním položky , máme testovať každú batériu, aby ste sa uistili, že sú všetky z nich sú vysoko kvalitné. 4 Absolútne, môžete skontrolovať kapacitu a napätie pri prevzatí. Ale podľa kritérium z našich inžinierov, tam sú možno 200mah+ s rôznou zariadení,teploty a ďalšie podmienky. 5 Posledné a najdôležitejšie, prosím, nabitie batérií na plnú pred testovaním. Inak, nie je možné získať správne výsledky. Zásielky: 1 Položiek bude odoslaný do 2 pracovných dní po prijatí platby cez POŠTOU/DPD/GLSUPS s sledovanie informácie. 2 Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna, a vaše telefónne číslo je správne a k dispozícii pre dodanie. Ďakujeme, že ste pre vaše podnikanie, akékoľvek otázky a problémy,len správy nám.Vždy tu pre vás.

Štítky: poverbank, bosch professional 18v scie, bosch batérie kolektora, batérie cr123a, páska lifepo4 32700, metabo nástrojom, bosh injektor, lítium-18650 samsung, nástroje, náradie., veľa nimh batérie.


( 1 Hodnotenie )

Počet