5 ks 3,7 V 180mAh 601230 Lítium-Polymérová LiPo Nabíjateľná Batéria buniek Pre Mp3, GPS, bluetooth slúchadlá slúchadlá smart hodinky

€9.09


Veľa 5 ks 3,7 V 180mAh 601230 Lithium Polymer Li-Po Nabíjateľná Batéria Pre Mp3, GPS, PSP bluetooth

Funkcie: 1> 100% zbrusu nový 2> Vysokou kvalitou a vysokou kapacitou! 3> To môže trvať prácu viac ako 4 hodiny 4> zabudovanú ochranu obvodu PCM pre zabránenie počas nabíjania alebo cez vypúšťanie 5> > Veľkosť: 6 mm(H)*12 mm(W)*30 mm(L) 6 > Hodnotenie: DC3.7V 180mAh maximálna nabíjací prúd: 1C (nie Je možné použiť pre všetky drone alebo iných lietadiel) Maximálny výbojový prúd: 1C Vypúšťanie cut-off napätie: 2.75 V vypúšťanie teplota: -20 ° C~+60 ° C doba Nabíjania: 2-5hodín (štandard); 2hrs (rýchlo) funkcia Ochrany: za poplatok, cez výtok, je viac ako aktuálna, skratu, ochrana, nad teplota ochrany zabudovanú ochranu obvodu PCM pre zabránenie počas nabíjania alebo cez vypúšťanie. Nie je možné použiť pre akýkoľvek vojak alebo iných lietadiel ! Balík obsahuje:

5 x ks 3,7 v 180mAh lítium-polymérová nabíjateľná batéria. 6*12*30 mm Platba Prosím dokončiť platbe do 3 dní. od objednávky prijímame Viazaný; Budeme loď na predvolenú adresu v Escrow. Poštovné Všetky Balík bude doprava von, do 48 hodín, s výnimkou holiday & víkendový deň. sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek. vlastné oneskorenie alebo dane. pretože doba prepravy je veľmi závislá a poskytovaných Poštových Služieb. Spätná väzba Záruka Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou svedomitosť na našej strane, Ak je položka prebehol od bežného používania, vráti sú k dispozícii do 30 dní po kupujúci prijatie položky, peniaze späť po tom, čo sme dostali položky! Vrátený tovar má byť nový, unworn a v jej pôvodnom stave; Kupujúci vrátiť defectives položka na vlastné náklady, Budeme zodpovedný za náklady na prepravu späť na vás , a my vám reship náhradné vám po prijatí vráti.

Štítky: čepeľ nástroj, pre rytec tryska, mp3 smartwatch deti, s3 sledovať smartwatch, batérie pre sony nex5, np f770, digispark, batérie pre sony a99, vyhodiť, výskum.


( 1 Hodnotenie )

Počet