Simulácia Volant Športové Auto Hračka Volant Hračka Vzdelávacie Hračky Pre Deti, Podporu Veľkoobchod

€7.87


Odrážky:

1、Získať Viac Zábavy: Poskytnúť zábavu pre deti, posedenie v sedadla dopredu a nechať dieťa napodobniť vodič pohyby. Nechajte svoje dieťa získať viac zábavy v imitácie.

2、Plastový Materiál: Vyrobené z plastového materiálu, odolné na použitie, nie je ľahké zlomiť. Táto hračka pomôže vaše dieťa rozvíjať motorické schopnosti, zmysly, predstavivosť, a naučiť dieťa o bezpečnosť cestnej premávky.

3、Široký Funkcie: funkcie gombíky z rohoviny, brzdové tlačidlá, ľahké tlačidlá, indikátor svetla, simulácie, výstroj a 25 učenie funkcie pre zábavu imitácie a príjemné jazdy.

4、Predstavivosti Rozvoj: rozvíjať detský sluch a predstavivosť cez roh volantu, autá start-up zvuk a hudobný dizajn.

5、Skvelý darček: Tento simulovaný volant so svetlom a zvukom je veľký dar. Môžete to brať ako darček k narodeninám alebo dovolenku darček pre deti a priateľov.

Špecifikácie:

Materiál: plast

Farba: červená

Veľkosť produktu: o 27*19 cm/10.63*7.48 v

Veľkosť balenia: o 26.5*12*19 cm/10.43*4.72*7.48 v

Použitie batérie: 4 AA batérie (nie sú obsiahnuté)

Balenie: jeden farebný box balenie

Balenie Zoznam:

Simulácia Volantu*1

Uviazať Lano*1

Poznámky:

Po výrobok je rozobraté, udržať taška mimo dosahu detí a nedovoľte deťom hrať.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 CM byť rôzne.

Vzhľadom na rozlíšenie, jas, kontrast, atď. obrazovky počítača, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázok, dúfam, že rozumiete.

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa MUSÍ PANELY H dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: hračky volant, jaguar xe volant, glk volant, hračka ozubeného kolesa, forras volant, priechodky volant, kontrola volant, genius volant, misima volant, raid volant.


( 0 Hodnotenie )

Počet