4 pack Vytiahnuť Späť Nákladné Auto Hračka pre 3 Rokov Chlapci Dievča Deti Novinka Darčeky Zotrvačnosti Auto Hračky

€6.17


4 pack Vytiahnuť Späť Nákladné Auto Hračka pre 3 Rokov Chlapci Dievča Deti Novinka Darčeky Zotrvačnosti Auto Hračky

Podrobnosti:

Atraktívne Eco-Priateľské Vytiahnuť Späť Vozidiel: Ako hrať? vytiahnuť späť a nechať to ísť. Nie je potrebné batérie. Jednoducho vytiahnuť späť a potom to pôjde automaticky, čo robí skvelú zábavu v party láskavosti a deti hrať.

bezpečné a Trvalé: Ťažká zliatin, aby bolo trvalé, dlhodobé hračka herné zariadenia. Kamión s veľkými pneumatiky. Veľký výchovné a vzdelávacie hračka, ktorá učí vaše dieťa cítiť zotrvačnosti vozidla a inšpirovať záujem dieťaťa.

Mini Veľkosť a nízka Hmotnosť: 4 Hračky s každým o 10.5 x 4,5 x 3 cm, prenosné a obleky pre deti " malého strane. Navrhnuté s vysoko kvalitné a odolné non-jedovaté hrubé plastové, ktoré boli testované a preukázané, že byť bezpečné a silné pre deti na hranie.

360 Stupňové Otáčanie Stunt Show: Úžasný 360 stupňový kúsok prehodiť.Jednoducho zatlačením a nechať zadné koleso dotknúť zeme ľahko dosiahnuť 360 stupňov rotácie. Deti môžu ľahko zvládnuť to v pohode stunt show.

Skvelý Darček: skvelý darček k narodeninám, Vianočný darček a iné oslavuje darček pre deti. Deti môžu hrať s toy model autá doma alebo môžu mať ich v autách, ktoré udržujú ich bavilo, pri cestovaní, ktorý je oveľa lepšia cesta pre každého!

Veľkosť cca.:

10.5 x 4,5 x 3 cm/ 4.13 x 1.77 x 1.18 cm

Materiál: odolné non-jedovaté, ABS, zliatiny

Odporúčaný vek 3 a hore.

Package:

4 x autíčka

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: auto dieťa hračku, hračky pre deti od 2 do 4 rokov, Stiahnuť späť, diecast truck, 2 rok chlapec hračka, fireman sam hračky elvis, hasič truck, chlapec dieťa hračku, firemann sam hračky, 3d puzzle rám.


( 2 Hodnotenie )

Počet