Kissteether 10pcs potravinársky Drevené Časti Buk Drevené Mraky Zvierat Korálky DIY Počiatočných Dojčiace Mamičky Náhrdelník šperky Čo Teether

€3.64


Množstvo:10pcs Náš produkt vám pomôže vaše dieťa k pokroku a postihovania reflex a počiatočných. Je to úplne bezpečné pre deti, ale tiež je to vtipné, zaujímavé a krásne. - to je vždy: prírodné materiály,bezpečné používanie bezpečné pre žuvanie(spĺňa všetky požiadavky pre potravinársky pravého pokroku postihovania reflex jasné,krásne,atraktívne zvláštnym darom prírody Môže sa umývať s neutrálnym mydlom [Upraviť]: 1.Všetky obrázku sú prijaté v naturáliách. 2.Vzhľadom na svetelné a uhol faktory,niektoré produkty môže existovať malý aberration,dúfam, že môžete láskavo pochopiť túto situáciu. 3.Ak máte akýkoľvek problém,kontaktujte nás prosím najprv budeme snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli,vďaka. Akékoľvek otázky, alebo potrebujete viac,neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: teether dreva, drevené korálky, fox kremíka, kovové abecedy písmeno korálky, šaty matka, farma zvierat dreva teether, cloud drevené, miniatúrne cloud, jujube dreva, teether drevené.


( 1 Hodnotenie )

Počet