Horúce KPOP SHINee Kim Jonghyun obliečka na Vankúš Dekoratívne PillowCover Zips obliečky na Vankúše Satin Vlastné váš obraz viac veľkosť

€6.61


Ste vítaní, aby pošlite nám vaše fotografie, vytvoriť jedinečný vankúš darček pre seba alebo svojich blízkych.

Vlastnosti produktu: Zbrusu Nový 1PC Vankúš Textílie: vysoko kvalitný polyester,bavlna, super mäkké textílie Dizajn: osobné vlastné Spracovanie: Neviditeľný zips uzavretie, všetky hrany sú overlocked, aby sa zabránilo boja. Starostlivosť výučby: stroj umývateľný a suchý vzduch. Použitie: tento hodiť vankúš/vankúš je ideálny pre vnútorné i vonkajšie dekorácie, ideálne pre uvedenie na gauč,kreslo,gauč,posteľ,okna, sedadla, alebo auto. Obdĺžnikový veľkosť : 18x14inch (45x35cm) 12x24inch (30x60cm) 16x24inch (40x60cm) 18x30inch (45x75cm) 20x30inch (50x75cm) Všetky kryty sú ručné šitie dôvodu môže existovať 2-3 cm (o 0.8-1.2-palcový) odchýlka. 1. Výrobok neobsahuje vankúš vnútorné! 2. Naša továreň je možné prispôsobiť aj pre iné veľkosti, a ak môžete dodanie vzorky, môžeme robiť, čo chcete. 3. Actural farbu, môže byť trochu iné fotografie, pretože jas svetla. 4 .S cieľom udržať farbu čerstvé, bude To lepšie pridať soľ do vody pre vašich prvom umytí. Vankúš v nasledujúcich obliečka na vankúš sú potrebné na preukázanie požadovaného efektu, skutočný predaj výrobkov neobsahujú vankúš core, prosím, rešpektovať! !

Štítky: kryt vankúš, taemin, bts obliečka na vankúš, kpop vankúš, deep diver lure, 1g, prípade vankúš, prípad k pop, kpop lesk, fuji prút.


( 1 Hodnotenie )

Počet