Domov Jednoduché Dekoračné obliečky na Vankúše Sladký Štýl Pom Strapec Dot obliečok Bavlnená posteľná Bielizeň Pokrytie Domácej Party Hotel Textilné 45*45 cm

€3.37


Množstvo: 1PC

Typ: Vankúš

Farba: Ako Na Obrázku Zobrazené

Materiál: Bavlna, Ľan

Veľkosť: 45x45cm

Funkcia:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Mäkké a pohodlné,jednostranný výšivky

Ideálne pre obývacie izby, spálne, jedáleň, herňa pre deti, detská spálňa, home office,Stoličky, vankúše,Sedacie vankúše hádzať,Valentína darček,Deň matiek Darček,Deti darček k narodeninám,Deň otcov dar,Ect.

Tipy:

a. Cena je len pre obliečka na vankúš,nie vrátane vnútornej podložky.

b.Vzhľadom na svetelné brigthness,reálne farby môžu mať malý rozdiel s obrázkom.

c.S cieľom udržať farbu čerstvé,môžete pridať trochu soli do vody pre vašich prvom umytí.

Poznámka:

Prosím, aby drobné chyby spôsobené ručné meranie.

Farebný displej sa môže líšiť na rôznych monitoroch, takže obraz nemusí presne odrážať farba položky. POZNÁMKA(toto je veľmi dôležité, prečítajte si prosím starostlivo!!!!) 1. O čase doručenia Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od logistiky. Sľubujeme, dodať v lehote 60 dní od doručenia oznámenia (nie príkaz na platbu čas), ako je dátum platby 28. Marca 2019. Zaviazali sme sa k doručenie Máj 28, 2019. Ak môžeš " prosím, prijmite toto pravidlo, prosím, kupujte ju pozorne. 2. O odhadovaný čas doručenia platforma len predpovedá čas dodania založené na big data. To je len pre referenčné účely. Môže to byť skoro, ale to môže byť oneskorené. Napríklad, odhadovaný čas doručenia pre dodávky v ruskej platforma je 21 dní, ale nemôžeme zaručiť 21 dní od príchodu. To môže trvať len 15 dní. To môže urobiť ďalšiu 45 dní, čo je normálny rozsah. Ak mu tento spor predložia neskôr, ako sa očakávalo, tohto dôvodu nemôžu byť akceptované. beg byť ospravedlnené. 3. O logistiky sledovanie informácie nájdete v nasledujúcich podľa logistické metódy, ktorú si vybrali. K dispozícii: www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava/ePacket Balík/Čína Príspevok Air Mail (niekoľko krajín nepodporujú alebo jednoducho sledovať informácie) / www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava (jednoduché sledovanie informácie len) / www.tantra-egypt.sk Premium Doprava. Nie Je K Dispozícii: Cainiao Super Ekonomika / Čína Príspevok Obyčajný Malý Balík Plus / Yanwen Ekonomické Air Mail. 4. O veľkosti Niektoré produkty sú textílie, elastické výrobky. Po ručné meranie, chyby 1-4 cm je v normálnom rozmedzí. Prosím, byť rozumná, pred nákupom. 5. O farebný rozdiel Naše produkty sú skutočné zábery. Konkrétne produkty a snímky sa môžu líšiť v dôsledku rozdielov v osvetlenia, zobrazenie alebo výrobnej dávky. Prosím, starostlivo zvážte, pred nákupom. 6. O clách Všetkých predaj tovaru v tomto obchode nezahŕňa clo v cieľovej krajine. Tarify pre všetky cieľové krajiny sú hradí kupujúci. Pochopte, prosím, miestneho politika pred nákupom. Ďakujem. 7. O obal neponúkame retail balenie alebo len ponúknuť jednoduché funkcie opp taška. Ak vás ponuka obchodu, alebo ako darček, prosím, za balenie otázky. 8. O poradí na štiepanie, Ak výrobok, ktorý si kúpite prekročí hmotnosť, objem alebo množstvo limit logistickej spoločnosti, zašleme dve alebo viac balíkov samostatne. Napríklad, ak si kúpite 15 poťahy, môžeme rozdeliť do 2 balík,Jeden s 8 poťahy,iné s 7 poťahy,a poslať ich v rovnakom čase. Ale pretože rôzne balíčky, nemôžeme zaručiť, že oni prídu v rovnakom čase, Možno raz príde prvý a druhý dorazí neskôr. Prosím, buďte trpezliví. Ak nemôžete prijať to, prosím, dajte nám vedieť.

Štítky: k anime vankúš, výšivky vankúš, anim telo vankúš, anzu telo vankúš, kožušiny vankúš 40x40cm, kustuv vankúš, misaki vankúš, pilows kryt, umelecké dekoratívne vankúše, prípade iphon.


( 4 Hodnotenie )

Počet