BM 800 Profesionálnych Kondenzátorových Mikrofónov bm800 Audio Vokálne záznamu pre Počítač karaoke Phantom power pop filter Zvuková karta

€27.79


BM 800 Profesionálnych Kondenzátorových Mikrofónov bm800 Audio Vokálne záznamu pre Počítač karaoke Phantom power pop filter Zvuková karta

Hlavné Funkcie: Toto je profesionálny kondenzátorových mikrofónov , ktoré prijíma náročné comlete elektronické cricuit kontroly a zlatá platňa ,membrány kapsule, mikrofón s dobrým cardioids polárnych vyzdvihnutie patterm, vysoký výkon , nízke sebavedomie,-hluk a presnú reprodukciu aj tých najjemnejších zvuk , vhodný najmä pre štúdiá, nahrávacie štúdiá,vysielanie stationsk, stage výkony a počítač.Absolútne spĺňať požiadavku vysokej kvality pre vysielanie a nahrávanie. 1.Chladič Mikrofón funguje len so prístroj, ktorý by mohol poskytnúť dostatok energie(Požadované Napätie:5V) za to. Po pripojení s stolový počítač, Mikrofón môže byť používaný samostatne; Po pripojení s prenosným počítačom, prosím, pripojte prenosný počítač k elektrickej zásuvke, alebo použiť 48V phantom power získať dostatok energie, ak zvuk nie je jasný a dostatočne vysoká. 2.Ak váš prístroj nemohol poskytnúť dostatok energie(ak sa používa s Zosilňovač alebo Mixér, atď.), hlasitosť zvuku zaznamenaný môže byť príliš nízka, a prosím, použite možnosťou phantom napájaním 5V adaptér pripojte ho.(phantom power adaptér nie je súčasťou balenia). 3.Mikrofón nie je možné používať mobilný telefón a tablet. POZNÁMKA: To nemôže fungovať s macom. 4.Ak chcete lepšie zvukový efekt, zvuková karta by mala byť použitá. 5.Počas nahrávania, prosím dajte mikrofón od zosilňovač, aby sa zabránilo nahrávanie hluku v dôsledku zosilňovač.

NB-35 Stojan na Mikrofón:

Stojan Na Mikrofón Profesionálny stojan na mikrofón Tento robustný nastaviteľný mikrofón boom stojan je to jedna z našich najpredávanejších produktov a ponúka absolútne vynikajúca kvalita za skvelú cenu Robustný statív base & boom arm s teleskopickým úprava Tento veľmi populárny stojan uprednostňovaná pásma, sólo umelcov, vysokými školami a učiteľmi. Ideálne ubytovanie pre väčšinu nástroja & vokálny mikrofón.

Viac Farieb K Dispozícii

Čo je Zahrnuté

Máme Model súbor B súbor C súbor D nastaviť voliteľné,prosím, prečítajte si pozorne pred mieste objednávky.

Štítky: bm800 kondenzátorových mikrofónov, kondenzovať mikrofón, bm 800 isk, pop filter mikrofón podmic, bm800 fantom moc, anti shock mount, 48v phantom power, zvuková karta pre gitaru, Phantom power, audio filter.


( 1 Hodnotenie )

Počet