2 KS M6 oceľové Laná svorky Nehrdzavejúcej Ocele 304 U-typ oceľové Laná Klip Káblová Svorka Takeláž Hardware, high clamp zaťaženie ťahom lana

€4.09


Špecifikácia: Model: M6 Materiál:304 Nehrdzavejúca Oceľ Farba:Strieborná Uplatniteľné na 2-24 mm hrubé oceľové laná robiť lano hlavu pevne Funkcie: -Základné hardvérové položky, heavy-duty takeláž lán, drôtov a káblov; -Hrdza-odolné a trvanlivé, vysoký svorka zaťaženie ťahom lana. -Presné liatie, hladký povrch. Naše Marine-Trieda A4 nehrdzavejúcej ocele, oceľové laná (kábel) svorky poskytuje maximálnu odolnosť proti korózii pre soľ, voda morského prostredia. Na vynikajúcu odolnosť voči korózii týchto A4 triedy oceľové laná svorky, aby im skvelá voľba pre jachting, motorové plavby loďou a iné vodné športy aplikácie, ako aj architektonické aplikácie, ako je schodisko stráži. Oceľové laná svorky sú bežne používané pre ukončenie konce káblov alebo oceľové laná. Použitie v spojení s našimi drôt náprstky na vytvorenie slučky na konci kábla alebo lano na uchytenie s strmeň alebo podobné. Poznámka: 1. Opierok hlavy by mala byť vhodná pre hrúbka drôtu lana, medzery vo vnútri u-tvarované krúžok je väčší ako oceľový drôt priemer lana (1~3 mm), vzdialenosť príliš veľké, nie pripevnite lano. 2. Keď sa používa, aby U-skrutky utiahnuté, až o 1/3 až lano bola rozdrvená. Vzhľadom na lano v platnosti aj po deformácii, po lane, Shengka sily správania druhého utiahnuté, aby sa zabezpečila spoľahlivá kĺbov. Ak chcete skontrolovať, drôt, lano v platnosti, či Shengka list, môžete využiť ďalšie na zabezpečenie Shengka. Bezpečnosť Shengka inštalovaná od posledného Shengka o 50mm, bude prepustený na bezpečné lano ohnuté a stehna pred uchytenie, takže ak tam je sklz klipy, bezpečnosť boli narovnané ohnuté, pripravené pre ľahkú detekciu a včasné výstuže . Poznámka 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme! 2. Mierne farba/vzor rozdiely medzi dávkami.

Štítky: kábel vytiahnite alternatívu, r typ klipy, náramok svorka, kábel ťahanie nástroj eletrical, kovové kábel vytiahnite, klipy kábel 200, tv kábel klipy, u typ skrutky klipy, zem drôt, 5m lano.


( 0 Hodnotenie )

Počet