Corona 2.4 G R4SF R6SF R8SF S-FHSS/FHSS Kompatibilný Prijímač fit FUTABA S-FHSS T6 14SG Diaľkové Ovládanie RC Auto Časti Lietadiel

€12.98


Corona 2.4 G R4SF/R6SF/R8SF Kompatibilný Prijímač f/FUTABA S-FHSS T6 14SG

Kompatibilita:

CORONA 2,4 GHz S-FHSS/FHSS Kompatibilný Prijímač je určený na použitie s FUTABA S-FHSS/FHSS 2.4 GHz vysielačov, ako sú vzduchu systém T4YF,T6J,T6K,T8J,T10J, T14SG ,T18MZ,T18SZ alebo povrchu systému 3PL,T3PRKA,4PLS,T4PX,T4GRS v rámci S-FHSS/FHSS protokol režime.

Funkcia:

l 8ch ,6ch a 4ch servo kanály v R8SF, R6SF a R4SF za normálny stav.

l S. BUS výstup podporovať rozširovanie servo kanálov na 8. kanál R8SF, 6. kanál R6SF a 4. kanál R4SF podľa osobitného postavenia.

l 20.4 mS oneskorenie pri normálnom stave po viazať podporu analógový serva,13.6 mS latencie podľa osobitných stav dodávky doplnkov plynulý let s digitálnym serva.

Špecifikácie:

l Napätie :3.6~8.5 V

l Prevádzkový Prúd: max 60mA a 45mA časti prepojené

l Prevádzková teplota: -10~70 degC

l Latency: 13.6 mS alebo 20.4 mS

l Citlivosť: o -100dBm pre R8SF, -98dBm pre R6SF a -95dBm pre R4SF

l Hmotnosť: 11 g pre R8SF, 8g pre R6SF a 7g pre R4SF

Bind postup:

· Zapnúť S-FHSS/FHSS vysielač, nechajte ho 0,5 M~1M preč prijímač.

· Pripojte batériu k prijímaču súčasne stlačte prijímač F/S). tlačidlo.

· Červená LED svetlo na a Zelená LED off pri vyhľadávaní signály, a zase na Zelené LED svetlo a Červený LED off naznačujú, viažu sa to podarilo.

Fail-safe nastavenie:

R8SF, R6SF alebo R4SF nastaviť dobrý na S-FHSS/FHSS vysielač rovnako ako prevádzka FUTABA prijímače ak je funkcia neexistuje. Odporúčame vám nastaviť dobrý funkciu počas letu svoje modely. Príklad užitočné Dobrý nastavenie by bolo vypnutie model je plyn, tak, že nie je lietať alebo odháňať nekontrolované.

Špeciálne/Normálnom režime prepnúť na použitie:

Ak je váš prijímač bol prepojený s vašim vysielačom, prosím, vypnite svoj vysielač. Ak váš prijímač je LED svetlo červená, zatlačte a podržte tlačidlo na prijímači pre viac ako 6 sekúnd a nie viac ako 10 sekúnd, uvoľnite tlačidlo, ak chcete zobraziť zelená led flash, zatlačte tlačidlo znova práve teraz, prijímač získajte späť na svetlo červené. Teraz REŽIME stav zmenilo medzi Zvláštny režim a Normálnom režime. Keď zelená led flash nízke uviesť normálnom režime na osobitnom režime, a zelená led flash rýchlo uviesť špeciálneho módu do normálneho módu.

Pod osobitný režim stav, môžete získať S. BUS výstup funkcia na poslednú servo kanál, iné kanály nezmenila.

POZNÁMKA: ak chcete obnoviť prijímač do normálneho režimu, môžete rebind prijímač do svojho vysielača.

Servo výber sprievodca:

Ak si chcete vziať analógový serva na model, prosím, aby normálnom režime.

Ak chcete získať viac plynulý let pocit, prosím digitálne serva a prijímač prepnúť do špeciálneho režimu.

LED statusindicated pod

LED statusindicated za normálneho prevádzkového stavu:

Štítky: striedavý motor, fs gt2, futaba 14sg rozmery, rc prenos, rc, 4ch 2.4 g diaľkové ovládanie quadcopter fotoaparát, prijímač futaba univerzálny, receptor corona r6sf, prijímač futaba s fhss, fhss.


( 0 Hodnotenie )

Počet