4pcs 1/10 Turné&Drift Kolesa Rim W8S3CH(Chrome Šedý) 3 mm offset sa hodí pre 1:10 Turné&Drift Auto 1/10 Rim 10812

€4.71


1:10 Turné&Drift Kolesa Meno:1:10 Turné&Drift Kolesa Vonkajší Priemer: 52mm Pneumatiky Širokú:26 mm Farba: Chrome Šedá Šesťhranné spoje: 12 mm, Odsadenie: 3 mm Tejto Farebných fotografií a praktické položiek bude mať farebné rozdiely Obsah balenia: 100% Zbrusu Nový Množstvo: koliesko x4pcs

Zásielky :

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. a sledovacie číslo bude poskytnutá po odoslaní.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

.Môžeme urobiť zásielky do celého sveta cez leteckú poštu Hong Kong,vo Švajčiarsku alebo v Singapure. To trvá asi 7 až 35 dní, do väčšiny krajín a asi 4 až 8 týždňov, aby Izrael, Taliansko, rusko, Brazília, a tak ďalej. Ale vezmite prosím na vedomie, že dodacia lehota môže byť ovplyvnená mnohými faktormi, ako sú sviatky, počasie, atď.

Pre urgentné doručenie, dodatočný poplatok je potrebné na pokrytie nákladov na platené vyjadriť servisné spoločnosti. EMS/DHL možnosťami inovácie a poplatok informácie sú k dispozícii prostredníctvom výber poľa na stránky nákupného košíka pred pokladni. Všetky EMS/DHL poplatok kótované na pokladni stránke je založené na Zjednotiť Štát štandardné. Vyberte si prosím správnu adresu doručenia, keď si vyberte spôsob dopravy, alebo to bude spôsobiť veľa problémov. Upozorňujeme, že položky s batériami, Cd alebo kvapaliny nie sú akceptované spoločnosťou DHL.

Pre zásielky do oblastí, na ktoré sa nevzťahuje Pravidelné Expresné Služby, Vzdialenej Oblasti Poplatok za Službu sa vzťahuje, ak vaša poštová adresa patrí do Vzdialenej Oblasti, Budeme vás kontaktovať priamo za doplatok.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Kontaktujte Nás

Všetky e-maily by mali byť zodpovedané do 1 pracovného dňa. Ak nedostanete odpoveď, prosím, láskavo odoslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Spätná väzba :

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každý kupujúci, ktorý ukončené transakcie a opustili nás pozitívne ohlasy. V nepravdepodobnom prípade, že nie ste spokojní s našimi službami, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu on-line. Pretože sme presvedčení, že záporná spätná väzba NIE je múdre riešenie vyriešiť akýkoľvek problém, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém spôsobený nás.)

Štítky: ralliart koliesko, kforce racing, 15inch volant, drift pneumatiky, recaro sedadlá, kforce závodné pneumatiky, motocykel šatku racing, rc drift koliesko, auto racing prístrojové vybavenie, 18 pneumatiky.


( 1 Hodnotenie )

Počet