7 Nastaviť Ručne vyrábané Bábiky Oblečenie Móda, Štýl, Oblečenie Princezná Šaty, Oblečenie pre 18" American Doll

€17.36


Ideálne sa hodí pre všetky Americké Dievča,Madame Alexander veľkosti bábiky cca 18" vysoký Všetky šaty sú vyrábané ručne a kvalitné,100% Zbrusu nový Balík, ktorý zahŕňa: 7 set oblečenia pre Americké Dievča Bábiku .(bábiku a topánky nie sú zahrnuté,oblečenie, ako obrázky) skvelý darček pre vaše deti ,vašich priateľov a seba,

O poštovné Máme Loď Na celom Svete.Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď. USA: Všetky pozemky do USA bude dodaná prostredníctvom USPS do 6 až 15 dní, s sledovacie číslo. RUSKO: Všetky pozemky na RUSKO bude dodaná v Číne Príspevku v rámci 10-25 dní s sledovacie číslo. Ostatné Krajiny: Všetky pozemky s výnimkou USA/RUSKO bude dodaná v Číne Príspevku Registrovaný leteckou Poštou v rámci 25-45 dní s sledovacie číslo.

Poznámka : Prosím, láskavo pochopiť, že súčasťou môže byť oneskorený o nejaké neočakávané situaction ako zlé počasie,dovolenku, alebo sú v držbe ciel.Ak balík nie je dorazí do času doručenia.Prosím, kontaktujte nás a my vám ponúkneme spokojní riešenie.

Štítky: 18 chlapec bábika, reborn bábiky batoľa, princezná šaty dievča amice, lol oblek, bábiky oblečenie 46 cm 48 cm, malá princezná šaty dievča, kostým bábika 46 cm, brat bábika, americké dievča oblečenie, bebe reborn 20 cm.


( 2 Hodnotenie )

Počet