Vonkajší Priemer 200 mm Vnútorný Otvor mm 25,4 očakávané Nylon Burín Štetec Univerzálny Vyžínacou Hlavou krovinorez Odolné Záhradné Náradie

€8.49


Vonkajší Priemer 200 mm Vnútorný Otvor mm 25,4 očakávané Nylon Burín Štetec Univerzálny Vyžínacou Hlavou krovinorez Odolné Záhradné Náradie Funkcie: Účinne odstraňuje mach a burinu na plochy a plytké, kĺby, pre hlboké práce. Jednoduché ovládanie, vhodné pre tehly. Konštruované s vnútorným plechovému s cieľom zabezpečiť konzistentnosť a bezpečnosti. Burinu kefa zapadá brushcutters s 25,4 očakávané mm zásuvky. Zaručuje plynulý výkon, s oblúkovitými drôt pre flexibilitu. Popis: Jednoduché použitie. Montujú tento štetec na ich zastrihávač a začne ako obvykle. Tento vodič koleso je percento kontrolované na výkon, bezpečnosť a kvalitu. Špecifikácie: Položka Veľkosť: 200*200*70 mm rozmery balenia: 225*225*75mm Farba: žltá Materiál: nylon Vonkajší Priemer: 100 mm Vnútorné Otvoru: 25,4 očakávané mm Balík v cene: 1 x Nylon Burín Štetcom, Prosím, Poznámky: 1.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. 2.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Štítky: kefa zastrihávač, linka zastrihávač, vedúci strimmer, grind tabaku, čínsky lopatu, ružová tabaku, akumulátorový zastrihávač pre záhradu, brúska burín, kefa burín, trávnik v šmyku.


( 1 Hodnotenie )

Počet