Ručné Odev Parník High-kvalitné Prenosné Oblečenie Železa Parník Kefa Pre Domáce Zvlhčovač Tváre Parník, Domáce Spotrebiče

€19.55


Domáce prenosné parné kefa, elektrická žehlička, cestovnú naparovaciu žehličku

Teplé Tip: NÁM Nariadenia sa používa v zahraničí. NÁS Nariadenia 110V sa vzťahuje na Taiwan, USA, Japonsko. Euro Nariadenia 220V môžu byť použité v zahraničí a v Číne.

Konvenčné mieste angličtina balenie, anglický návod, keramické dno plechu, mini. Vhodné na prepravu. Rýchle nahrievanie rýchlosť.

Komoditné hmotnosť: 1.135 kg

Produkt Materiál: ABS

Balenie Množstvo: 20PCS

Balenie Špecifikácia: 67*38*47 cm

Čistá hmotnosť brutto: 24/22.5 kg

Menovité napätie: 220V frekvencia: 50 hz výkon: 800W

Teplé Tip: Keď používate keramické podlahy, aby sa žehliť s veľkými pary, prosím dať tenké látky na šaty, aby sa zabránilo oblečenie.

Návod na použitie:

Teploty ovládací gombík na stroji je vypnutý prvý, potom voda sa pridá, napájanie je zapnuté, a potom regulácia teploty otočný spínač je zapnutý. Indikátor teploty ovládací prepínač bude nezapne bez teplotného spínača.

Keď červená kontrolka svieti, nemôžete stlačte tlačidlo pary alebo to bude príčinou úniku vody. Keď pridaním vody do vodojemu, mali by ste vypnúť teplota spínača a pridajte vodu, inak to bude aj príčinou úniku vody.

Aby ste mohli používať parné žehlenie, teplota kontroly by mali byť otočené na MAX výstroj. Tam bude žiadna para v ďalších zariadení.

Tento produkt môže byť použitý ako visí žehlenie stroj parné žehlenie môže byť tiež použitý ako železo ploché žehlenie, kompaktné prenosné multi-funkčný dizajn, vhodný pre single white-collar, časté služobné cesty, turistov, žehlenie.

RM3042829715270082

Štítky: vlasy parník, Domáce Spotrebiče, domáce spotrebiče všeobecné, varná doska pary, koberec pary, štetcom na tvár, zvislý parník, žehlička pary, handričkou parník, izba pary.


( 0 Hodnotenie )

Počet