1,5 m Dĺžka, 04C Normy ANSI Priemyselné Prenos Valčekové Reťaze Dodávateľa

€7.20


Valčekové Reťaze

Shippment: 1.Pred podaním objednávky, potvrďte prosím cenu a ďalšie podrobnosti sa s nami. 2.Pri spracovaní objednávky, prosím, pozrite sa dodacia adresa, psč a tel. č. ect. 3.Zabezpečíme doručenie do 7 pracovných dní po obdržaní vašej platby. 4.Vo všeobecnosti, budeme loď vašej objednávky spolu DHL . Ale ak je to naliehavé, môžete platiť nejaké extra expedičný poplatok, vám zašleme prostredníctvom iných vyjadriť ako je uvedené nižšie .

Vracia: 1), vrátime vám ak vrátite položky do 10 dní od prijatia položky bez dôvodu. 2) Vrátený tovar nesmie byť použitý alebo poškodený. 3) Kupujúci sú zodpovední za škodu alebo stratu predmetov, keď je vrátený. a nie dostať plnú náhradu. 4) Kupujúci sú zodpovední za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Freeback: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. Sme veľmi radi, že.Ak máte akúkoľvek otázku.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Vďaka.

Štítky: meng softvérové inžinierstvo, necklac, mesiac stlačte 200, bicykel bezpečnostných zariadení, mincový striebro rolo reťazca ženy, napnutia reťaze, reťaz presuňte, pastorkom zuby, kábel reťazca cnc, priemyselné reťaze záclony.


( 2 Hodnotenie )

Počet