8 Trubice Padajúci Dážď Svetlá meteorický dážď Svetlá 30 cm 50 cm Kvapka Cencúľ String Svetlo na Vianočné Stromčeky a Dekorácie Dovolenku na Čítanie

€8.25


Padajúci Dážď Svetlá meteorický dážď Svetlá Vianočné Osvetlenie 30 cm / 50 cm 8 Trubice Pádu Daždi Kvapka Cencúľ String Svetlá na Vianočné Stromčeky Halloween Dekorácie Dovolenku, Svadbu

Funkcia:

1. Vysoká Kvalita a Energeticky Úsporných: Prachotesný; transparentné PC materiál, odolný voči korózii, náklady odolná voči starnutiu odolné, trvanlivé; bez časového a priestorového obmedzenia. Nízka spotreba a úspory energie. Ak sa môžete dostať súbor s 8 skúmaviek kaskádové naraz, stačí ho pripojiť na určitý čas, bude cascade náhodne, Pretože každá trubica má jednotlivec IC, každý trubice padne náhodne. 2. Meteorický dážď Efekt s Romantickými Estetické: Led meteorický dážď svetlá, svetlo každá žiarovka svieti a sa jeden po druhom v poradí, a rýchlo tak ako meteorický dážď alebo padajúci sneh na nočnej oblohe, veľmi krásne. To môže byť použitý ako jeden alebo byť pripojený (toľko ako päť string svetlá). Ak celý svetlo s 8 rúry nemôžu prísť svetlo, keď sa pripojíte mnoho sady, pls skontrolujte ženských a mužských konektory sú pripojené správne. 3. Dovolenka Dekorácie: Ako Cencúľ Snehu String Svetlá, tiež ako LED Kaskádové Svetlá sú ideálne na Vianoce, Nový Rok, Svadbu, Večierok, Deň svätého Valentína, Business Oslavy a všetky oslavuje čas. Oblek pre Domy, Záhrady, Trávniky, Terasy, Vianočné Stromčeky. 4. Použitie: trh inžinierstva osvetlenie, architektonické výzdoba, dekorácie stromov pozdĺž ulice, parky, rieky, v meste nočné osvetlenie, atrakcie, terénne úpravy, záhradníctvo, spoločenstva noc crystal dekorácie, hotely, nákupné centrá, nočné zábavy celého prostredia dekorácie.

Špecifikácie:

Plug typy: EU Plug / Plug NÁS Trubice Množstvo: 8 Trubičiek Rúrky dĺžka: 30 cm 11.8 cm/ 50 cm 19.68 palec Rúrky Dia.: 0.39 cm/ 1 cm Pracovné Napätie: 110V-220V Watt: 5W

Balenie Obsahuje:

1 x Adecorty Padajúci Dážď Meteorov Zobraziť Svetlo

Napríklad : 30cm 8 Trubice Pádu Daždi Kvapka Cencúľ String Svetlá

Ak celý svetlo s 8 rúry nemôžu prísť svetlo, keď sa pripojíte mnoho sady, pls skontrolujte ženských a mužských konektory sú pripojené správne.

Aplikácia:

trh inžinierstva osvetlenie, architektonické výzdoba, dekorácie stromov pozdĺž ulice, parky, rieky, v meste nočné osvetlenie, atrakcie, terénne úpravy, záhradníctvo, spoločenstva noc crystal dekorácie, hotely, nákupné centrá, nočné zábavy celého prostredia dekorácie.

Meteorický dážď Svetlá sú Ideálne, ak chcete Vytvoriť osobitnú romantickú atmosféru ako skutočné meteorický dážď! Každý žiarovky cencúľ stromček rozsvieti sa von a po jednej v poradí, a rýchlo tak ako meteorický dážď alebo padajúci sneh, alebo padajúci dážď v noci, neba, veľmi krásne. Svetlo Do Celej Zimnej Sezóny sa Premeniť vašu záhradu, váš domov, vaše ulici do magické miesto s Adecorty daždi kvapka svetla. Koncové konektory umožňujú pripojenie niekoľko skupín spolu až 5 reťazcov. Len zavesiť sneženie led svetlá v miestach, kde sa vám páči. Ideálne na Vianoce, Nový Rok, Deň svätého Valentína, svadbu, večierok, akékoľvek festivalu alebo dovolenku. Zavesiť ich na Vianočný stromy, strechy, domov, okná, spálne. Ak ste podnikania kupujúceho, viac padajúci dážď svetlá sú tiež ideálny pre podnikové oslavy a trh inžinierstva osvetlenie, architektonické výzdoba, obchodné budovy, dekorácie stromov pozdĺž ulice, parky, rieky, v meste nočné osvetlenie, záhradníctvo, hotely, nákupné centrá, výstavy, reštaurácie atď.

Štítky: kniha svietidla, háčkovanie lampa, lampa led krku, flexibilné lampa krku, svietidlo krku, lampa krku, led čítať, knihy čítať, led krku, zrastov lampa.


( 0 Hodnotenie )

Počet