NEWONE 2/3.5/4-palcový Elektrickú Vŕtačku Kefa Výkon Práčky Vŕtať Peeling, Čistenie Kefou Kúpeľňa&Sprcha Čistenie Non-škrabance

€5.70


Použitie: Kúpeľňa/Kuchyňa Čistenie; Cars koleso/Stroj na Čistenie balenie obsahuje: 1x Žltá 2 palcový Krátke detail kefa 1x Žltá Original kefa 1x Žltý 4 palcový plochý štetec To je tri kus štetec súprava so zameraním na kúpeľňa čistenie! Ak ste unavení z boja proti mydlo spodina, plesní a iných kúpeľňa nedostal, potom je táto stavebnica môže byť život šetrič. 4 palcový plochý štetec je najlepšie používať na veľkých plôch, ako podlahy, dlažba steny, všetky typy vane a sprchy, a dokonca aj linoleum. Ak naklonená v uhle 45 stupňov plochý štetec je tiež skvelé pre tvrdohlavý malty liniek. Bullet-tvarované pôvodné štetca sa môže dostať do zakrivené priestory, ako drezy a základňa wc. Je to tiež skvelé pre tesné rohy a police zabudovaný do sprchy. 2 palcový detail kefa je najlepšie pre malé škvrny, že si vynechal, alebo si vyžadujú zvláštnu pozornosť. Namiesto toho, aby trávil čas a úsilie drhnutie malé zmätky, len chytiť naše 2 palcový kefou a nechajte svoje kĺbov v kľude. Naše kefy sú určené ako doplnky pre použitie v akumulátorové vŕtačky, ktoré už vlastníte. Nie je potrebné kupovať ďalší nástroj sedieť vo vašom šatníku! Vyššia rýchlosť a silu akumulátorové vŕtačky umožňuje rez cez zmätky až dvakrát tak rýchlo ako je za štandardné metódy čistenia. Sme naprojektovali naše hriadele a bloky posledné, na rozdiel od našich konkurentov, ktorých štetce majú tendenciu sa zlomiť pod ťažkým bremenom alebo trvalé užívanie. Každý štetec funkcie: Stredná tuhosť non-scratch nylonové štetiny Ocele hriadeľ s hrdze odolná niklovanie Silný polypropylénový plast blok pre zvýšenú odolnosť 1/4 " rýchla výmena hriadeľa pre použitie v vrták alebo vplyvu vodiča Všetky kefy použite náš žltá stredná tuhosť štetiny, a sú navrhnuté tak, aby neodchádzali škrabance na väčšine kúpeľňa povrchov a to aj pri intenzívnom používaní.

Parametre výrobku

Vŕtačka Čistiaca Kefka

Jeden stroj si rôzne potreby

Kuchyňa čistenie Wc čistiaci Stroj na čistenie

Produkt displej

Štítky: kefa vrtákov, elektrické práčky kefa, vŕtací výkon drhnúť, mikrovlákno čistiaca kefa práčky, elektrické čistiaca kefka, kefa gobelín, Starostlivosť nastaviť, pery rouge nastaviť, výkon peeling, čistenie kefkou, kefa vŕtačka.


( 2 Hodnotenie )

Počet