Uneed Vlasy 13X4 Čipky Čelnej Uzáver S Baby Vlasy Brazílsky Voľné Hlboké Vlny Remy Ľudské Vlasy Čipky Čelnej Pre Trhal 10-20-palcový

€46.30


Názov Značky

Uneed Vlasy

Materiál

100% Brazílskej Voľné Hlboké Vlny Zväzky Čipky Čelnej Uzavretie Remy Ľudské Vlasy Materiál

Farba

Prírodné Čierna Farba Ľudských Vlasov / Stredne Hnedá Švajčiarskej Čipky

Dĺžka

10 inch - 20-palcový

Funkcie Hodvábne a Mäkké, bez spleti a bez vyliatia Môže byť Inovovaný a Ploché železo Narovnané;dyeable a bleachable na tmavšiu farbu iba Úplné a Hrubé bez Split end Kučeravé Vzor drží dobre, Obnoviť čoskoro po prať

Hmotnosť

50g-75g/ks(1,7-2.6 oz/pc)

štýl

Voľné Hlboké Vlny Ľudské Vlasy Čipky Čelnej Môže Zápas S Zväzkov Môžete Vytvoriť Parochne

Dodacia lehota 3-5 pracovných dní na všetky celý svet( Fedex/DHL/UPS)

Zadarmo/Stredná Časť Čipky Uzavretie

4x4 palec Hore Čipky Uzavretie,najlacnejší, ale visble ľudskú pokožku.Šila so 100% ľudských vlasov a siwss čipky. Pomerne populárne položky pre ženy, ktoré sa starajú o svoje vlasy.Byť použité na pokrytie vlasy útku efektívne alebo aby fyzická parochňu.

Textúra sa Dobre Držal Podrobiť sa špecializuje pary procesu na nádherné vlny a oblé povrchy. Mohlo by to zápas našich zväzky dobre. Podporované na ploché irone,farbenie alebo restyle.

Ručne viazané Uzavretie Viditeľná Časť Súlade s Prírodnými Baby Vlasy.Mierne Bielidlo na Stredne Hnedá Farba.Oblek a vyzerá ako vaše vlastné pokožku hlavy a vlasové folikuly.

Štítky: ali milosti, tenká priehľadná čipka frontálne, hlboké čelné, yyong uzavretie 13x6, uzavretie čelnej raid, transparentné hlboké vlny čelnej 13 x6, hd čipky, voľné hlboké vlny frontale, vigin ľudské vlasy uzavretie, hlboké vlny prednej čipky.


( 1 Hodnotenie )

Počet