ALIPOP Brazílsky Rovno Čipky Uzavretie S Baby Vlasy Remy Vlasy Prirodzenej Farby 8"-24" Švajčiarskej Čipky Ľudské Vlasy Uzavretie 4*4 Veľkosť

€47.97


verzia=1.8;dátum=20170323

guan_lian_Begin Značkou Alipop, Realiable na www.tantra-egypt.sk Materiál 100% kutikulu zarovnané remy ľudské vlasy nie kombináciu k Dispozícii Dĺžka 10-24 inch Položka Hmotnosť 55-95 g+-5 g (3.5 oz)/kus, Farba Prírodná farba, 1b, canbiando zafarbené (Prispôsobené Farby Akceptované) Štruktúru Prírodných vzor môže byť ploché žehliť alebo inovovaný dosiahnuť ďalšie vzhľad Kvality Prelievanie a spleť zadarmo. Plný kutikulu, hrubé končí. Hladký a mäkký Lodnej dopravy Rýchle Lodnej dopravy cez DHl/UPS/TNT v 3~7 pracovných dní Služba Veľkoobchod/Drop shipping/OEM/ Prispôsobené(Etikety,štítky,tašky, uzavretie, parochňu,je k dispozícii)

Tipy: 3 zväzky sú dosť na hlavu alebo kombinovať s uzáverom.Ak chcete u plnší vzhľad, 4 zväzky spolu je dobrá voľba. .Hlavné pravidlo:dlhšie vlasy sa rovná kratšie útku šírka.

Ako jeden z najlepších ľudských vlasov spoločností, sme odhodlaní poskytovať našim zákazníkom s najlepšie 100% ľudské vlasy rozšírenia na trhu. Či ste novým našich webových stránkach alebo nový zákazník vo všeobecnosti, naším cieľom je, aby sa vaša prvá voľba vo vysokej kvalite 100% Remy vlasy rozšírenia. Alipop vlasy si vybudovala povesť na predaj najvyššiu kvalitu, nádherný,mäkký Remy vlasy rozšírenia, sprevádzané rýchly, príjemný a spoľahlivý zákaznícky servis. Skúsenosti naše odhodlanie dnes; začať nakupovať pre svoj dokonalý vzhľad na Alipop vlasy spoločnosti.

Použitie široký-zub špirála jemne umývať si vlasy ,kučeravé vlasy pls hladké vlasy po ruke.

Nie kefa na vlasy z koreňa až na vrchol.Od konca,špirála to throughand potom od stredu,potom sa nakoniec ide na vrchol.

Vlasy môžete dostať zamotaný, pretože je to príliš suché a zhromažďovanie príliš veľa prachu a ostatné veci, v tomto čase nezabudnite umyť s šampón, pretože to chcel aby to bolo ešte horšie.Umyť čistou teplou vodou a hlboké stave, na chvíľu, to bude lepšie a lepšie! Kupujúci Zaplatiť prepravné náklady, ktoré Predávajúcemu zaplatiť náklady na dopravu Foto poskytujeme Výmenu k dispozícii Odpor/Nevhodné ÁNO Zmeniť štýl alebo farbu ÁNO Doprava zle položky alebo farby áno áno áno áno ÁNO Kvality problém áno ÁNO ÁNO Umelé dôvodu nie nie nie NIE

1: Pls pozrite balíček starostlivo keď u dostane balíček. Ak nie je poškodenie, môžete sa prihlásiť na balíček a potvrdiť objednávku.

2: Ak nie sú žiadne rozbité alebo zlý výrobok, pls fotografie a obráťte sa na nás hadov.

1.Spokojný: Pls daj nám 5-hviezdy spätnú väzbu na www.tantra-egypt.sk .Vaša pozitívna spätná väzba je veľký výkon pre nás pokračovať v dodávaní vysoko kvalitných vlasy a vynikajúce služby. (plus zdieľanie nádherných obrázkov bude mať šancu získať $30 odmenu)

2.Nespokojní:Prosím, kontaktujte nás pred zanechať negatívne ohlasy.Chápeme obavy a sklamanie, ktoré by ste mohli mať a bude sa snažiť v našich silách vyriešiť problémy.Prosím, dajte nám možnosť problém vyriešiť.

Ďakujeme, že ste pre nakupovanie v našom obchode! (zatiaľ čo donot dovolenky predložiť akýkoľvek spor, alebo záporná spätná väzba)

1: pls donot dať PO BOX adresu express nemôže dôjsť k zámene dodať,Fyzická adresa je prijatý.

2: pls donot povoliť express spoločnosť opustiť balík na vaše dvere, aby sa zabránilo strate. 1.Vlasy tkanie:

K dispozícii Textúra: Rovné,Telo Vlna,Hlboké Vlny,Voľné vlny,prírodné vlny

K dispozícii Typu: Brazílsky/Peruánskej/Malajzie/Indický/Euroázijských/mongolskej Vlasy atď.

Tovar Farba: Prírodná čierna,2#,4#,27#,33#,99#,613#,ombre farba(1b/27#,1b/33#,1b/4/27#,1b/99j#)Prispôsobené Farby prijaté príliš.

K Dispozícii Vlasov: Panenské Vlasy/Remy Vlasy/Non-Remy Vlasy

Parochňu: Rovné,Telo Vlna,Hlboké Vlny,Voľné vlny,prírodné vlny atď.(prispôsobené akceptovanej objednávky) Q1: Ako vlasy sa meria?

A1: rovné textúry sú merané pravda, do dĺžky.

Na kučeravé,telo vlna,voľné vlny a hlboké vlny sú merané pri vlasy vytiahol rovno. 2. otázka: Môže vlasy byť narovnané alebo zatočený?

A2: Áno,je to 100% ľudské vlasy,tak s ňou nakladať ako s vlastnou.Môžete stočiť a narovnať vlasy ako žiaduce, ale udržať teplotu.Vlasy sa môžu stratiť niektoré curl vzor s konštantnou fénom na vlasy. Q3: Môže moje nové vlasy byť farebné/farbené?

A3: Áno,môžete farbu naše vlasy.Naše har je 100% remy vlasy najvyššej kvality a nikdy chemicky ošetrené a môže sa teda zvládnuť sfarbenie proces veľmi dobre.Avšak,to už nebude panny raz u farbu alebo procesu na vlasy.Odporúčame vám poradiť sa s profesionálnym ak u želáte farbu vašich nových vlasov. Q4: môžem co-umývanie vlasov?

A4: Co-umývanie tiež známy ako kondicionér na umývanie,je spôsob, ako sa čistí vlasy bez použitia šampónu.Co-umývanie je často považované za veľmi dobré pre kučeravé vlasy.Co-umývanie pozostáva z očistenie vlasov s hydratačný kondicionér.

FAQ_End

Štítky: baby care kit, bcr, lacné najvyššie uzavretie, ali cukru, 1b 30 vlasov, bundl s closur, 27 telo uzavretie, vigin ľudské vlasy uzavretie, milosť ali vlasy, ali milosť vlasy.


( 1 Hodnotenie )

Počet