Makartt Nail Art Fólie Prenos Nálepky Na Nechty, Potreby Pre Maliarov Fólie Transfery 10 Rožkov Kvety Hviezdne Nebo Na Nechty, Nálepky Na Nechty, Rozšírenie

€7.43


Informácie o produkte

★2019 Módne Nail Art Fólie, Samolepky Súbor: Makartt farebné dekorácie-nálepky je vaše nechty ako krásne umelecké maľovanie, veľkú kapacitu s viacerými vzory sú vhodné zvoliť najvhodnejší dizajn, ktorý sa hodí k vášmu každý prst. ★2019 Nové Cool Nechtový Dizajn: Rozdiel štýl a tvar nechtov umenie fólie, nálepky pomôžu DIY svoj jedinečný fólie na nechty dizajn a tiež by mohli byť použité na vaše prsty, najmä skvelé pre prevody fólie, nálepky je vzor pre vašu poly predĺženie nechtov gélom. Dizajn vaše jedinečné nechty umenie v túto jeseň a zimu. ★Vysoká Kvalita Materiálu: 10 rožkov nechtov transfer fólie zmiešané farby vzorov, skladovanie boxit zostať, aby bolo jednoduché na uloženie a prepravu, dlhšie trvajúce porovnaní s normálnou samolepky s vrchný náter. ★Jednoduché použitie: Diy vaše nechty umenie s makartt fólie na nechty, lepidlo, vyliečený za LED/nechtov UV lampa pre perfektné fólie výsledok(UV lampa pre 1-2 min; LED lampa pre 40-60secs) ; Pomocou trvanlivý vrchný náter môže predlžuje fólie výsledok v každodennom živote. ★Úžasné Nechtov Štýl Maker: Skvelé pre profesionálnych nechtov špecialista alebo nail art študent, vhodné na klinec salóny a DIY nechtov umenie doma, krásny darček pre vašu manželku, priateľku, matky alebo sestry, a vynikajúci pre Strán/Svadba/Kostým ball/Halloween/Vianoce/atď.

AKO SA PRIHLÁSIŤ:

1.Vyberte vaše obľúbené nechtov fólie štýl a odrezaný vhodná veľkosť, ktorú chcete(len dostatočne veľký na nechty). 2.Súbor, tvar nechtov, odstránenie kožičky a oleje. 3.Použiť základný náter, a vyliečiť ju pod UV/LED lampa(UV lampy, 1 min; LED lampa pre 30secs). 4.Voliteľné - Naneste na nechty gel polish ako základnú farbu, ktorú chcete, vyliečiť ju pod UV/LED lampa(UV lampy na 2 min; LED lampa pre 60secs). 5.Naneste vrstvu Makartt Fólie na Nechty, Lepidlo, a vyliečiť ju pod UV/LED lampa(UV lampa pre 1-2 min; LED lampa pre 40-60secs). 6.Šíriť nálepky na nechty povrchu. 7.Stlačte rovnomerne a opakovane s palec a ukazovák. 8.Odstráňte nálepku pozorne a opakovať tlač na nechty povrchu pre dokonalú fólie. 9.Aplikovať vrchný náter a liek je pre dlhotrvajúci výsledok(UV lampy na 2 min; LED lampa pre 60secs).

Štítky: anglický prevody, makartt nechtov, fólie na nechty, roll, flower nail zábal, fólie prenos, fólie prevod 4, ázijské nail art, moyra nail art, muži tričko t, rolka fólie.


( 1 Hodnotenie )

Počet