12pcs/pack Plazov Biotopov Jeseň Leaf Obojživelníky Umelé Javorové Listy Falošné Realisticky Terénne Terárium Nádrž Dekor Jeseň

€3.08


Funkcie:

Opakované použitie: Vyrobené z tkaniny materiál, to je bezpečné a netoxické, bez zápachu a zdravé. Tieto dobre vykonanej realisticky realistické listy sú módne, nie je ľahké prelomiť, môžu byť použité opakovane a odolné na dlhý čas používať.

Biotop: Realisticky prirodzene vyzerajúci viničoch sú ideálny doplnok k akejkoľvek terária. Rastliny, ktoré zvieratko by sa nájsť v prírode, dáva lizard, had, spider alebo korytnačka pocit, že sú doma v prírode.

Jednoduchá starostlivosť: na Rozdiel od živé rastliny, ktoré nepotrebujú svetlo alebo aj voda prežiť, tieto umelé javorové listy nevyžadujú takmer toľko údržbu, sú oveľa ľahšie sa treba postarať, tak to funguje skvele v každom reptilian biotopov domu.

Dekor: Vysoká simulácia umelé vytvorený uschnuté listy, nádherné a krásne, 10~12 kusov javor vzor listy môžu spĺňať vaše musieť zdobiť vaše zvieratko domu, ako had, pavúky, korytnačky, a jašterica, atď.

Široko Použitie: Vhodné pre plazy, článkonožce, pavúkovce, fúzatý-draci, kraby, pustovník-kraby, žaby, geckos, leguány, jašterice, newts, salamanders, hady, pavúky, korytnačky, korytnačky, lopta python,kukurica hada

Špecifikácia

Materiál: Látkové

Farba: Ako je znázornené

Jeden list rozmery(d x Š): Cca 13,5 x 14 cm/5.3 x 5,5 palca

Množstvo: 12pcs/pack

Package zahrnuté:

1 balenie Umelý Javorové Listy

Upozornenie:

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby 0.5-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: sty plaz, Gecko, akvárium príslušenstvo terária, veľkosť terária, dekor terária, reptil, príslušenstvo plazov, hniezdo papagáj, terária, drevené terárium.


( 0 Hodnotenie )

Počet