10 Palcový Super Veľké Realistické Silikónové Dildo Ženy Masturbator G-Spot Veľký Péro pre BBW Bisexuálne Análny Plug Sexuálne Hračky, Sklo, umelé penisy

€16.15


10 Palcový Super Veľké Realistické Silikónové Dildo Ženy Masturbator G-Spot Veľký Péro pre BBW Bisexuálne Análny Plug Sexuálne Hračky

VARUJÚ: Ručne aktivovať, Č Vibrátor.

Popis Výrobku:

Farba: Telo

Celková Dĺžka : 24.5 * 5 cm

Pracovná Dĺžka: Cca 19 cm

1, Môžete nájsť silikónové dildo je tak reálne, keď sa vám to podarí. Mäkké pevný silikónový materiál je cítiť tak veľký, takže reálne v ruke.

2, 9.6 Palcový obrovské dildo, superior vo veľkosti, dokonale stimulujú ženské g mieste.

3, Realistické dildo je navrhnutý s silnú prísavku, ktorá vám umožní uvoľnenie ruky, a dosiahnuť orgazmus ľahko.

4, 100% vodotesný materiál uistiť, že môžete ho použiť vo vlhkom prostredí.

Poznámka:

(1), Čistenie výrobkov pred a po použití umyť teplou vodou a antibakteriálne mydlo jemne pretrite uterákom alebo mäkkou handričkou.

(2) Pred použitím, pridať kvapku alebo dva vaše obľúbené sex lubrikant na penis, dildo.

Balenie: 1* Realistické Dildo (Skutočný Penis pre Ženy)

Ochrana Osobných Údajov Zaručená:

Vaše súkromie je najviac dôležité pre nás. To je balený vzduchu stĺpec kuriér tašky, neprehľadné, NEMÔŽE VIDIEŤ OBSAH. a predvolený názov na obale je "Tlak-úľava Hračka". takže s našimi diskrétnom balení Môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Štítky: pás dildo, abeceda gumová pečiatka, nerezová zakrivený vibrátor, sklo sexuálnu hračku, , análny, super silikónový vibrátor, bbw, vibrat, bisexuálne, dildo sklo.


( 2 Hodnotenie )

Počet