Mosiso Notebook 13.3 15 17.3 palce Polyester Messenger Taška pre Macbook Pro/Air 13 15 17 Dell Asus HP Netbook Puzdro, Vrecko na Príslušenstvo

€13.07


MOSISO Polyester Flapover Notebook Messenger Taška cez Rameno

Tento MOSISO ochranné flapover notebook messenger taška cez rameno je vyrobené z vysoko ekologické polyester materiálu, ktorý je veľmi odolný, nie esaily nefunkčné. Exkluzívny moderný dizajn tiež dáva váš prístroj najviac funkčných ešte módny vzhľad a umožňuje vykonávať váš laptop v jedinečne elegantný štýl.

To sa dá perfektne použiť na štúdium business voľný čas a cestovanie, elegantný a decentný vzhľad, budete nadšení našej taške.

Kompatibilné s:

Najobľúbenejšie 13 - 17 palcový Laptop / Notebook , nemusí sedieť príliš hrubé notebook s CD rom.

Veľkosť:

13 -13.3 palcov vnútorné rozmery : 13.38 x 0.79 x 10.03 palcový ( 34 x 2 x 25.5 cm)

15 -15.6 palcov vnútorné rozmery :15.94 x 0.79 x 11.22 palcový ( 40.5 x 2 x 28.5 cm)

17 -17.3 palcov vnútorné rozmery :17.32 x 0.98 x 13.39 palcový (43.9 x 2,5 x 34 cm)

Veľká Kapacita

Hlavné vrecko na uchytenie notebooku, notebook, MacBook, ultrabook, chromebook počítača.

Predný zips priestoru pre skladovanie mobil, perá, peňaženku, kreditné karty, kľúče, atď. Predné zipsovateľné vrecko s organizačné vrecká pre iPad, notebook, perá, kľúče, mobilný telefón a iné položky.

Top loading zips na rukáve umožňuje hladké kĺzanie a pohodlný prístup k notebooku.

Poskytuje jednoduchšie životný štýl s Našimi prípade

Únik odolný polyester materiál, chráni váš laptop pred vodou, prachom, nečistotami a škrabancami.

Funkcie polyester penové polstrovanie vrstvy a našuchorený fleece tkaniny, podšívka pre spomalenie a tlmenie nárazov a ochranu počítača pred náhodným škrabance.

Okrem centrálnej notebook priestoru, táto taška tiež funkcie malé vrecká na maximalizovať priestor pre organizovanie príslušenstvo a poskytuje svoje osobné veci s extra ochranu.

Ľahko obchod a doprava príslušenstvo, napríklad mobilný telefón, nabíjačku, adaptér, myš, káble, peňaženky, atď.

Vymeniteľné padding ramenný popruh sa pohybovala od 27 palec na maximálne 48 palec a dual pevné rukoväte pre dlhú dobu komfortne nosenie. Top rukoväte môže byť zastrčený v vrecká, keď nie je potrebné.

Môžete zmeniť tak, ako vykonávať v závislosti na vašich potrebách. Umožňuje prepínanie medzi kabelku a laptop rukáv taška.

Výmena & Return:

1 Všetky predmety musia byť vrátený v pôvodnom stave na nárok na výmenu & vrátenie tovaru.

2 Mosiso prijať všetky zodpovednosť za všetky chybné výrobky. Pre výmenu & vrátiť,kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady, ktoré vznikli okrem kvality vady.

3 Všetky kvality výrobku sporu by mala byť svedčia aj fotografie.

Druh Poznámka:

1 Dovozné clá, dane a iné poplatky sú účtované kupujúceho krajine nie sú zahrnuté v položke cenu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2 nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. Najprv nás kontaktujte.

3 Všetky správy budú zodpovedané do 24 hodín od pondelka do soboty(okrem vnútroštátnych právnych dovolenku v Číne).Odporúčame všetkým kupujúci používať Alitalk, kontaktujte nás. Alitalk dostane promptest odpoveď od nás.

4 Ak ste spokojní s Mosiso, prosím zanechať dobrý komentár pre nás. Vaše pripomienky budú motivovať, aby sme boli lepší.Ďakujem vám za vašu podporu.

Štítky: prenosné puzdro, notebook dell, 17.3 palce laptop rukáv, mosiso macbook air 12 prípade, mlitary laptop backpack, 11 taška, laptop taška 15 6 palcový muž, macbook puzdro, bestchoi matný laptop rukáv prípade, 17-palcový laptop taška pre ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet