Barbies princezná doll house príslušenstvo plastové pes hračka pet psie hovienka nastaviť detské vzdelávacie interaktívne hračky

€3.31


Nakupovanie potrebujete vedieť

Ak by ste potrebovali tovar rovnakej obchod, prosím, uistite sa, že dať ich do nákupného košíka a kúpiť ich spolu. Bude to výhodné pre nás dodať tovar. Ďakujeme!

O nás;profil Spoločnosti

Sme výrobca integrácie výroby a odbytu. Ak vaša množstvo je väčšie, prosím, kontaktujte ma a ja vám dám viac priaznivé ceny alebo ak chcete zmeniť obalov, sme môže zmeniť podľa vašich požiadaviek Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím!Ďakujeme, prajeme: šťastný život! +86-15992229783

Venovať pozornosť téme

Poznámka: 1. Voľný spôsob dodania tovaru z nášho obchodu je riadny balík toku, ktoré nie je možné vystopovať.Aby sa vám lepšie nákupný zážitok, dúfame, že kupujúci si môže vybrať zaregistrovať logistiky, ktoré je efektívnejšie, bezpečnejšie a sledovateľné. Alebo ak si kúpite viac ako $5 z našej predajni, sa budeme snažiť sa zaregistrovať logistiky. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte nás kontaktovať, pred nákupom. 3. V dôsledku podmienok snímania, displej jas/kontrast Nastavenia a iné hardvérové zariadenie, môže byť mierne rozdiely medzi skutočným projektu a obraz tónov. O nás: 1. Táto položka prichádza z druhej strany zeme, a vaše pochopenie a trpezlivosť sú vítané. Vaše povzbudenie udržuje nás deje.Ak ste spokojní s transakciou, ocenili by sme vašu 5 star pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Pred odchodom spätnú väzbu, veríme, že každý problém sa dá vyriešiť prostredníctvom dobrá komunikácia.Ďakujem vám veľmi pekne!

Popis produktu

Stav :100% nové referenčné veľkosti (cca.): ako je to zobrazené na obrázku (chyba merania povolený, 1-3 mm) vhodné :1:6 bábika / 11.5 "-12" bábika (28 cm-30 cm bábika) poznámka: v dôsledku podmienok snímania a Nastavenia hardvéru (napríklad jas/kontrast nastavenie, monitoring), aktuálny projekt a obrázok môže byť mierne odlišné tóny.

Štítky: posteľ psa, dora bábika dom nábytku, barbi bábika, blyth, hovno stolice, disney princess, vývojové náučné hračky, michael scofield prison break, barbi dom, lajno hračka.


( 1 Hodnotenie )

Počet