Hot predaj! 1 nastavte Bábika colothes ručné šaty oblečenie Princezná sukne pre 18-palcové Bábiky oblečenie

€6.61


Feture:

Je to pekný darček pre dievčatá. bábika bude vyzerať úžasné a nádherné na to ! Množstvo je Obmedzený! Nenechajte si ujsť

Popis Výrobku:

Stav: Úplne Nový, Ručný

Materiál: Látkové

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť: vhodné pre 18-Palcové Bábiku, ako Americké Dievča, Naša Generácia, Baby Born, Alexander Bábika

Poznámka:Bábika Nie Je Súčasťou.

( Všimnite si, prosím, skutočná farba sa môže mierne líšiť vzhľadom k fotoaparátu osvetlením .)

Nízka Cena a vysoká Kvalita. Všetky výrobky sú starostlivo skontrolovať pred odoslaním.

Doprava Dodacia lehota: Letecky o 10-22 pracovných dní po zásielky do USA Máme Loď Na celom Svete. Dodacia lehota: Letecky o 15-40 pracovných dní po odoslaní My len loď na potvrdil, adresu, ktorú PayPal. Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v PayPal zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď. Vaša objednávka bude vyexpedovaná do 1-2 pracovných dní, hneď ako obdržíme vašu platbu. Ak budete platiť cez e-skontrolujte, budeme loď vašej objednávky akonáhle sa vaša platba je prázdny. Nie sme zodpovední za žiadne clo, ktoré vznikli na zahraničných ciel.

Poznámka: Prosím, láskavo pochopiť, že súčasťou môže byť oneskorený o nejaké neočakávané situaction ako zlé počasie ,dovolenku, alebo sú v držbe ciel.Ak balík nie je dorazí do času doručenia.Prosím, kontaktujte nás a my vám ponúkneme spokojní riešenie.

Spätná väzba Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky. prosím, zanechajte nám aktívnej spätnej väzby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu. Budeme pracovať spolu s vami vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: colothes chlapcov, m18 palcový bábiky oblečenie, 18-palcové veľkoobchod bábiky oblečenie, deti colothes, kohls 18-palcové bábiky oblečenie, bábika 18-palcové bábiky oblečenie, nendoroid dievčatá, princezná colothes, womans colothes, barbie colothes.


( 1 Hodnotenie )

Počet