Ultralarge 8-12 Osoba Jednej Hale 2 Spálne Dvojvrstvové Nepremokavé Silné Camping Stan Je Rodinný Stan Carpas De Kemp Veľký Altánok

€135.84


Komoditné návod balenie zoznam produktu už pokynov pre distribúciu a stavebné kroky. Uistite sa, že sa odvolávajú na výstavbu pokyny stavať stan krok za krokom. Je veľmi vhodný pre outdoorové potreby na kempovanie multi-členný tím. Pravý a ľavý na spanie izby sú súkromné a lobby je pre oddych. Systém Windows môže byť otvorené na oboch stranách, vľavo a vpravo, izby pre uľahčenie ventilácie. Stan má tri izby, a rozmery ĺavé, prostredné a pravé tri izby sú všetky 2.7 m * 2 metre. V každej izbe je možné ubytovať 4-5 osôb, vhodný pre vonkajšie použitie mnohých ľudí.

Stavať pokyny

Stan je vybavený certifikátom na kvalifikáciu a pokyny pre stavebné kroky.

Pred výstavbou, pripraviť všetky póly, usporiadať ich podľa dĺžky a hrúbky poliaci, a potom dlaždice vnútorného stanu.

Začnite s strede hornej časti. Nasledujúci obrázok ukazuje, že stredná poloha bola nastaviť.

Dve tyče (najdlhšia), B dva póly, dva C pólov (najtenší).

K dispozícii sú celkom 6 pólov na vrchole. Najskôr opraviť, potom C a potom B.

Po vrchole vnútorného stanu je nastavený, 8 piliere sú postavené v poradí. Pozície, D a E sú krúžok s dvoma krátke nechty na krúžku.

Po stanu je propped up, nechty sú vložené do stĺpiky a pevný.

Potom použite zem nechty utiahnuť a opraviť funkcií F a G, a vonkajší stan môžu byť zavesené a pevné.

Pri nastavovaní stan v piesku, podklad je pomerne mäkká, tak, uistite sa, že dať piesok v plastovom sáčku stanovenie nechty.

Štítky: stan, ryby stan, 8 stan, stan wc, tábor vonkajší stan, veľký stan, bočný stan, sprcha stan, tábor sprcha stan, vysoká stan.


( 1 Hodnotenie )

Počet