2020 NOVÉ Zmena Sprcha ochrany Osobných údajov Stan Prenosné Útulku Izba rainproof Ochranu pred Slnkom Stan pre Outdoor Camping, Rybárčenie

€15.46


Vonkajšie zmena stan zmena kúpanie sprcha rybársky stan mobilné wc model šatňových

Odrážky:

1、Jednoduchá Inštalácia: Tento kúpanie stanu je veľmi jednoduchý na montáž. Najskôr opraviť 4 póly, a potom prop hore. K dispozícii sú krátke nechty slučky na štyri rohy stanu. Vložte poliaci v opačnom a opraviť ich s zemi laná. Rainproof a Slnečná Ochrana: plachta je vyrobená z nepremokavého PU1000MM polyester striebro-potiahnuté tkaninou, ktorá môže zabrániť UV škody, aj rainproof. Stan poliaci nie sú ľahké zlomiť a koróziu. Stabilné na Zemi: stanu je stabilné, odolné a nepremokavé. S vlákniny poliaci a laná,môže to byť pevne na zemi. Veľký Priestor: stanu interiér je priestranný s strechu. Má úložný vak pre umiestnenie veci. To má tiež lanko pre jednoduché zavesenie položky. S vetracie otvory, stanu je priedušná a vzduchu v stanu je čerstvé. Široké Použitie: Tento prenosný ochrany osobných údajov stan môže byť použitý ako vonkajšie wc, sprcha stan výmena/zmena miestnosti, camping/rybársky prístrešok. Veľmi vhodné pre otvorené štvorcov, pláže, cestovný ruch, strany, vystúpenia. Zmena Sh

2、Rainproof a Slnečná Ochrana: plachta je vyrobená z nepremokavého PU1000MM polyester striebro-potiahnuté tkaninou, ktorá môže zabrániť UV škody, aj rainproof. Stan poliaci nie sú ľahké zlomiť a koróziu.

3、Stabilné na Zemi: stanu je stabilné, odolné a nepremokavé. S vlákniny poliaci a laná,môže to byť pevne na zemi.

4、Veľký Priestor: stanu interiér je priestranný s strechu. Má úložný vak pre umiestnenie veci. To má tiež lanko pre jednoduché zavesenie položky. S vetracie otvory, stanu je priedušná a vzduchu v stanu je čerstvé.

5、Široké Použitie: Tento prenosný ochrany osobných údajov stan môže byť použitý ako vonkajšie wc, sprcha stan výmena/zmena miestnosti, camping/rybársky prístrešok. Veľmi vhodné pre otvorené štvorcov, pláže, cestovný ruch, strany, vystúpenia.

Špecifikácia:

Názov: Zmena Stan

Stan pól materiál: laminát

Konštrukcia situácie: musí byť postavený

Farba: zelená/modrá

Počet osôb: 1-2

Veľkosť: cca 120*120*220 cm/47.24*47.24*86.61 v

Textílie: nepremokavé PU1000MM polyester striebro-potiahnuté tkaninou

Balenie Zoznam:

1*Stan

2*Pól

8*Zem Nechty

4*Lano

Escrow je bezpečný pre kupujúcich a predávajúcich, odporúčame vám vybrať Viazaný,podporuje Kreditnej karty,Money bookers, Visa, Master card, Western union atď.Platba by mala byť hotová do 7 dní, ak majú nejaký problém, prosím správa ma.

My len loď na potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Všetky objednávky bude dodaný von do 1-4 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

Zásielky Čína Príspevok Air Mail je pre tovaru pod 2 kg.Všeobecne to bude trvať 25-45 pracovných dní(v niektorých krajinách môže byť oveľa dlhšie).

Ak potrebujete tovar, urýchlene nás prosím kontaktujte a zaplatiť za DHL/Fedex/Aramex atď.

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2. Sme sľúbili 60 dní dorazí do väčšiny krajín a 90 dní v Brazílii, prosím neotvárajte spor do doby, kým kupujúci práv končí, ak nechcete prijímať vaše objednávky.

3. Akékoľvek kvality proble, prosím, prvý kontakt s nami pred otvorenej, dáme vám najlepšie riešenia.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: stan, kamp camping stan, pes úkryt, vták vonkajšie, shelter slnko, solárna sprcha, stan wc, tábor vonkajší stan, tarp, tarp stan.


( 3 Hodnotenie )

Počet