Penis Otroctva Zámok Penis Krúžok Kovový Mieška Srd Oneskorenie Ejakulácie Nehrdzavejúcej Ocele Sexuálne Hračky pre Mužov Dospelých Produkty Erotické

€8.68


Všetky pozemky sú v súkromnom zabalené!!

40/45/50 mm z nehrdzavejúcej ocele penis krúžok, penis krúžok s odloženou sprej, penis sex krúžok, mužské hračky, penis krúžok

Rozmery: šírka 19 mm, hrúbka 9 mm

Vnútorný priemer: 40 mm / 45 mm / 50 mm (voliteľné)

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi metóda merania a meracieho nástroja, veľkosť môže mať mierne odchýlky, ktoré nie je chyba v popise.

Doprava:

Všetky položky, ktoré budú prostredníctvom starostlivo Kontroly a loď sa v našej odovzdanie čas po platba dokončená.Ak chcete, aby ostatné rýchlejšie prepravu spôsobom,ako rýchlo, expresná doprava,pls kontaktujte ma!!!

Poznámka: dúfame, že prídete o čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závisela od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ďakujeme za pochopenie.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti

★★★★★

a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím voľne napíšte nám, ak nie ste spokojní s položkami, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém čo najskôr.

Sledujte nás,Buďte Mojimi Priateľmi.Pravidelné ventilátor zľavu.

Štítky: muž bdsm, moje sexuálne hračky, cockring ocele, krúžok mieška, sex hračky, doplnky pre dospelých, sex, nastaviť cockring, mieška srd, rock penis krúžok.


( 2 Hodnotenie )

Počet