K11 Budík Reproduktor Mobilný Telefón Nabíjanie Led Make-Up Zrkadlo Inteligentný Rádio Budík Mini Reproduktor

€12.51


Funkcie:

[Plný stmievateľné obrazovka]: Zrkadlo LED displej, fialová digitálny displej, jednoduché čítať kedykoľvek. Nastaviť vaše pohodlné jas pomocou posúvacieho kolieska. Deň 12-alebo 24-hodinový formát času, stavu a signály zvonenia pre 1 a 2 alarmy. Vnútorné zobrazenie teploty (°F alebo °C)

[Inteligentný hudobný prehrávač]: Vstavaný high-fidelity reproduktorov vám umožní vychutnať bezstratový formát MP3 hudby a high-definition stereo zvuk cez Bluetooth, U diskov, TF karta alebo AUX line. Súčasťou 3,5 mm audio kábel môžete pripojiť hodiny reproduktor na iné zariadenia. Poznámka: U diskov a TF karta nie sú zahrnuté. Verzie nižšie 32G sú podporované. Len druhý USB port podporuje U diskov.

[S sleep timer]: časovač Spánku (15, 30, 45, 60, 75 a 90 minút) umožňuje zaspať s vaše obľúbené rádio stanice. Nastavenie hlasitosti (16 úrovní, dial control, nastaviteľný od 0 do 120 decibelov.)

[Duálny alarm a snooze funkcia]: Alarm 1 je týždenný budík (pondelok až piatok, od pondelka do soboty alebo od pondelka do nedele), a Budenie 2 je vysoko-kvalitné jeden-čas budík. Vás prebudil s vaše obľúbené FM rádio alebo hudbu z TF Karta alebo vstavané klasické bzučiak. Stlačte veľké tlačidlo, ak chcete aktivovať snooze funkcia, poskytuje extra 5 minút spánku na spanie osoba

[Dual USB porty a záložný zdroj]: USB výstup (2.1 5V) pre mobilné plnenie, môže súčasne nabíjať 2 USB-napájané zariadenia ako smartfóny a tablety.

Popis:

Cítite sa zle, keď ste sa vzbudíte v dopoludňajších hodinách? Páči sa vám osobne musieť prebudiť v určitom čase? Páči sa vám počúvať rádio? Hľadáte inteligentné hodiny rádio? Povznesenie sa zaväzuje poskytovať zákazníkom nákladovo efektívne produkty. Bluetooth V5.0 budík, vstavané bezdrôtové Hi-Fi reproduktor hodiny, s FM rádiom, prinesie vám dobré skúsenosti

Špecifikácie:

Materiál:plast

Rozmery:(L)100mm*(W)84*(H)62mm

Farba:čierna

Package Zahrnuté:

1*reproduktor

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: smart home, bezdrôtový reproduktor, domáce mini led budík, umi smartphone telefón, make-up zrkadlo smart, bluetooth mini reproduktor, bluetooth make-up zrkadlo, k1 led, budenie rádiom, usb, portabl reproduktor.


( 0 Hodnotenie )

Počet