Retro a koberce pre domáce obývacia izba Mäkké Strapec Domáce Koberce Stôl Runner Dvere Mat Domáce Dekorácie

€7.05


Špecifikácia

Názov: Fringe viazané tlač mat

Článok číslo: LSDD

Textílie: bavlna + polyester vlákniny

Výplň: polyesterové vlákna

Veľkosť: 60 * 90 cm / 23.62 * 34.43 v

Farba: Multicolor

Hrúbka index: bežná

Mäkkosť index: mäkkosť

Pružnosť Index: Microprojectile

Metóda čistenia: ručné umývanie, pranie v práčke

Funkcia:

▲ MATERIÁL: Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, nie slabnúť a rastlinných surovín potlač a farbenie je bezpečnejšie, Bezpečný pre životné prostredie, dať hrubé a priedušná dotyk, keď ľudia chodia na nich.

▲ VEĽKOSŤ: 23.62 * 35.43 v (veľkosť nezahŕňa strapec), ideálna veľkosť pre práčovňa, entryway veranda, kúpeľňa, chumáčovanie nie je ľahké spadnúť, nie voľné tvar, veľmi trvanlivé, priniesť domov teplo a jas! ▲ Boho Koberec Dizajn: Bavlna ručne tkaných kobercov s možnosťou elegantný viazané fringe strapcami na každej strane, koberec podľa chumáčovanie a strapce špeciálne navrhnuté je krásne a štedré na vzhľad, sú ľahko premiešajte a zápas. Absolútne rozkošný malý koberec, perfektne sedí a dodáva vynikajúcu štruktúru do svojho domova, podlahy dekorácie

▲ POUŽITIE: Hodiť naše strapec bavlna koberec vo vašej veranda, kuchyňa, kúpeľňa, práčovňa, vstup cestu, byt, môžete si sadnúť na svoje predné verandu pod vitajte mat pre vrstvový efekt. Môžete tiež vziať na pláž alebo použiť pre pikniky alebo kempovanie a viac.

▲ STAROSTLIVOSŤ POKYNY: prať v studenej vode, jemné cyklu a rýchle schnutie vráskam, Zostane rovnaká a ako nový, po každom praní, udržať trvalé a dlhý čas používať.

package includ e: 1 * Bambulka koberec

Štítky: foto tapetes, spálňa koberec, dekor retro, flamingo vlasy, 160x230 koberec, veľká obývacia izba koberce, boho dekor, conch shell, dojčenie šaty, podlahy v kuchyni mat.


( 1 Hodnotenie )

Počet