Muži, Ženy v Zime Teplé Termálne Lyžiarske Ponožky Hrubé, Krátke alebo Dlhé Bavlnené Športové Snowboard Cyklistické Turistické Futbal ThermoLite Leg Warmers

€9.92


2AS THERMOLITE THERMO PONOŽKY

MATERIÁL: 45% BAVLNA 35% THERMOLITE - POLYESTER 18% NYLON 2% ELASTÁNU FUNKCIE: Rýchle schnutie a priedušný funkciu. Umožňuje thermo-nariadenie feets. TECHNICKÉ PONOŽKY FUNKCIE Vankúš oblastiach, ktoré poskytuje ochranu tela v časti viac vystavené trenie a tlak. To relax a destress končatín získať vyšší výkon. Spevnených plôch získať výnimočný durabillity odevu, bez zníženie komfortu a výkonu. Ultrasoft vnútorné sensationin časti tela, ktoré majú vysoké opotrebenie hodnotiť, vyhnúť sa pľuzgiere a mozoľov. To prispieva k zvýšeniu životnosti výrobku. Bezšvové kĺbov, zníženie trecích plôch a vyhnite sa treniu. Jeho konštrukcia umožňuje anatomickej dodržiavanie nohy. THERMOLITE: Ultra-ľahká tkanina, ktorá poskytuje teplo a pohodlie, aj keď je mokrý. Vzhľadom na svoje vlastnosti je porovnateľné s hrubší a ťažší tkaniny. Thermolite je osobitne uvedené sa použije ako prvá vrstva. Jeho duté-core vlákno technológie pasce vzduchu poskytuje vysokú tepelnú izoláciu. Jeho konštrukcie, aby pot jednoduchšie, pričom vlhkosti preč z textílie. Čas schnutia je znížená %40 s ohľadom na bavlnenej tkaniny. Máte to všetko bez toho, aby sa vaša sloboda pohybu, udržať vás v suchu a teple v akejkoľvek situácii. Výsledkom je, že potrebujeme menej energie na teplo tela, a preto môžu byť presmerované na výdrž a výkon.

OZNÁMENIE

1.Zvážte, prosím, trochu farebný rozdiel a veľkosť chyba. 2.Umyť pred použitím odstrániť zápach a nití. Podmienky Pre Vrátenie: Ako svoje produkty dostať, musia byť vrátené, zabalené, boxoval a neporušené. Inak, vráti nebudú akceptované. Budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí ak je položka mať žiadny problém 1.Servisné služby ponúkame v rámci 12 hodín,všetky správy budú odpovedali na prvom. Kontaktujte nás prosím prijaté masáž alebo obchodník, manažér. 2.Strieľať obrázky Produktov sú 100% v-druh streľby, ale preto, svetla,uhol, a ďalšie otázky budú mať trochu iný. 3.Spätná väzba Prosím zanechať 4 alebo 5 star, takže vieme, že ste prijatí vašej objednávke a že sú spokojní s položku. Budeme robiť rovnaké pre vás. Ak tam bol nejaký problém s nákupom ,uistite sa, že ste sa na nás obrátiť pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorení sporu, aby sme mohli vyriešiť problém v pozitívnym spôsobom. Ako si môžete predstaviť, vašu dobrú spätnú väzbu, je životne dôležité pre náš úspech. Otázka: Prečo ruskej zákazníkov je potrebné vyplniť pas informácie? Ak máte robiť, aby váš pas informácií požadovaných miestne zvyky v Rusku. Ubezpečujeme vás, že vaše údaje nebudú nikdy povedal tretej strane, a to je pre vás bezpečné poskytovať informácie na www.tantra-egypt.sk. Otázka: Kedy bude moja objednávka bude odoslaný? A: Úplne musíme zariadiť váš balíček v priebehu 1-3 dní, nie viac ako 5days. Ak je to naliehavé, aby sa, prosím, urobiť poznámky, keď ste na mieste, poradí, alebo sa obráťte na náš zákaznícky servis na nutkanie pre vás. Otázka:Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká? A:Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nepôjde na náš účet. Otázka:Ako môžem zmeniť alebo vrátenie svoj položky ? Odpoveď:môžete zrušiť objednávku alebo zmeniť položky predtým, doprava,raz pozemok je dodaný, nemôžeme akceptovať zrušenie alebo výmene, ak chcete objednávku zrušiť, prosím, druh vybrať z dôvodu nechcete alebo iného dôvodu.keď ho dostanete nespokojní, kontaktujte nás čoskoro budeme na 100% to riešili. Otázka: Keď sa dostanem peniaze? Odpoveď: náhrad bude konania do 3-15 dní www.tantra-egypt.sk. Ak máte problémy s ňou, prosím, obráťte sa s Alipexpress služby zákazníkom! Vďaka.

Štítky: ankless ponožky mužov, mount snowboard, nohy lyže, bunda snowboard ženy, bicycl, muž horských oblečenie, orange rez, líniové thermolite, muži, skalné lezenie, lyžiarske ponožky ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet