CkeyiN Iónové Oči Tváre Masér Prútik 42 Vyhrievané Eliminovať Očné Tašky Opuchnuté temný Kruh Pokožku Tváre Starostlivosť Proti vráskam Nabíjateľná

€6.96


SKU: MR556

CkeyiN Iónové Oko Tváre Masér, 42℃ Tepla & Vibračná Masáž Prútik pre Tmavé Kruhy, Opuchy, Únavy Očí a Anti-wrinkle, USB Nabíjateľné

Funkcie:

1. Tento masér integruje teplo, vysoká frekvencia mikro vibrácií, svetelná terapia a ióny a používa produkty starostlivosti o pleť. Má silné starostlivosti o pleť efekt a je pleť napnutá a pružná.

2. Vysoká Prequency Sonic Vibrácií: frekvencia je asi 12000 krát/minútu na obnove vašej pleti kolagén, sprísniť póry, pomoc krém a krém lepšie absorbovať do pokožky, odstránenie pod očami tašky & vačky pod očami, redukuje jemné linky a očné vrásky.

3. 42℃ tepla a masáž pomáha upokojiť vaše viazané pleť a pomáha oči oddýchnuť. aby sa pleť napnutá, hladká a pružná.

4.Masáž hlavy je navrhnutý s oválne zakrivené plochy, tesne prilieha k pokožke, a nemá žiadny mŕtvy uhol. Nos krídla, ústa rohu a iné časti môžu tešiť na potravu, ľahko.

5. Jednoduché ovládanie, malé rozmery, ľahko sa prenáša.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Napätie: DC5V

Výkon: ≤1W

Nabíjanie: cez USB

Dĺžka kábla: 25 cm±2 cm

Kapacita batérie :250mAhCharging čas: 1-2 hodiny

Použitie čas: 4 hodiny

Gears: 2 gears (Modré svetlo vibrácií, červené svetlo teplé vibrácií)

Vibračná frekvencia: 12000±1500rpm

Nabíjanie označenie: červená kontrolka bliká pri nabíjaní a prestane blikať pri plnom nabití

Balík obsahuje:

1*oko masér

1*nabíjací kábel

Štítky: xiami oko masér, eue oko masér xiao, CkeyiN, signstek vysoká frekvencia palička, krk vrások masér, mi oko masáž, oko trati, led masáž, batéria kvapiek ht, ckeyin stroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet