6 V 1 40K alebo 80K Ultrazvukové Kavitácie Vákuové Rádiovej Frekvencie Lasera 8 Podložky lipo Laser Chudnutie Stroj

€325.68


6in1 Ultrazvuková Liposukcia 40K ALEBO 80K Kavitácie Vákuové Multipolárneho bipolor RF laser Chudnutie rádio frekvencia POKOŽKU TELA SALON STROJ

Funkcie:

1.Bezbolestné ošetrenie zameranie RF energie v správnej polohe,v porovnaní s inými rádiofrekvenčnú technológiu .používa nízka spotreba a vysoká frekvencia,bezpečné a účinné. 2.Cieľ na povrchu kože a hlboké polohu,pomocou komplexná metóda na ovládanie rôznych prúdov a energie,priamy prístup na jednotlivé vrstvy kože. 3.Nespôsobuje fenomén nerovnomerné pokožky. Selektívne zacielenia tukového tkaniva,aby sa zabránilo kúrenie, iné tuku,aby sa dosiahol najrýchlejší účinku liečby Celý proces je dokončený bez potreby operácie a anestézie. S najviac užitočné 40KHZ ultrazvukové kavitácie systému. 4.Bez vedľajších účinkov a rizika pre získanie hmotnosť späť, výsledky sú pomerne zrejmé. Nemá vplyv na normálnu prácu a život.Farebný dotykový displej.

Štítky: slim lipo stroj, 2s lipo batérie, cavit, emsculpt, 40k lebky, warhammer 40k space marines, fm rádio, potrubí stroje na rezanie závitov, doska pandora box 6, 40k živice.


( 3 Hodnotenie )

Počet