6D Rezbárstvo Nástroj Multi-funkcia Face Lift Ultrazvukové 40k alebo 80k Kavitácie Vákuové formovanie postavy, Chudnutie stroj

€496.13


6D Rezbárstvo Nástroj Multi-funkcia Face Lift Ultrazvukové 80 k Kavitácie Vákuové formovanie postavy, Chudnutie stroj

Zavedenie nového výrobku

Na 5D Sochárstvo chudnutie Zariadenie zasahuje do podkožného tukového tkaniva, bunky, ničí a odstraňuje podkožného tukového tkaniva, stimuluje kontrakcie a šíreniu kolagénu v podkožného tkaniva vrstva, a napína pokožku v prevádzkovej časti.

Princíp

Prístroj využíva vákuové negatívny tlak na aktiváciu buniek, čím sa urýchľuje lymfatických uzlín, rozpustí prebytočný olej a odpadových produktov z tela a utiahnite svaly.

Účinnosť

a. Jasné, kanály a zábezpek, aktivovať energiu a krv, schudnúť a odstrániť tuk. b. Detoxikácia lymfatického, utiahnite pleti, zvyšujú pružnosť pokožky, a zlepšiť telesnú imunitu. c. Odľahčenie tlaku, šrotovanie, a detoxikácia organizmu, zlepšenie celulitídy, zoštíhlenie a tvarovanie. d. Anti-aging kyseliny vypúšťanie, popôrodná starostlivosť. e. Vibračná masáž, šrotovanie a bankovanie, zmierňuje únavu, bagrovanie kanály a zábezpek, face lifting, vaječníkov údržba, tvarovanie, a iné účinky.

Výhodou

1.Upokojujúci celé telo meridian Upokojenie tela, odstránenie únavy a zlepšenie fyzickej kondície, je možné použiť pre škrabanie a zlepšenie sub-zdravie v každej časti tela. 2. zlepšenie krčka maternice spondylóza Prevencia a zlepšenie krčka maternice, spondylóza, zlepšenie závraty, bolesti hlavy, zlepšenie rameno a bolesť v krku, necitlivosť, opuchy, bolesti, zmiernenie únavy a prevencie scapulohumeral periarthritis 3. na zlepšenie ochorenia bedrových Zlepšiť bedrových stuhnutosť a bolesti po usadlý spôsob života, zlepšenie a zabrániť bedrových kmeň a bedrových ochorenia. 4. Upokojuje boľavé telo Podporujú krvný obeh a zmierňujú svalové napätie, bolesť a bezmocnosť po namáhavom cvičení. 5. Face lifting, Telo, prípravkov na chudnutie a hmotnosti stratiť.

Oznámenie

1.Udržať úroveň pri posúvaní stroja, aby sa zabránilo vibrácií a zrážky. 2.Pri čistení zariadení, vypnite a vytiahnite zástrčku. 3.Ľudia so srdcovým kardiostimulátorom, hypertenzia, diabetes mellitus, tehotné ženy nemôžu používať. 4.Odstráňte kovový objekt pred operáciou 5.Nepoužívajte, ak je poranenia na koži 6.Intenzita využitia by mala byť upravená podľa individuálnej tolerancie 7.Ľudia s citlivou pokožkou by sa mali používať s opatrnosťou alebo obmedziť využívanie čas spôsobom 8.Nenanášajte priamo do tváre bez média

Štítky: vzduch horúci zvárač, 32mm živice, cavit, profesionálne kavitácie, 40k lebky, warhammer 40k space marines, nohy nastavte, stroj cnc 4, súprava model živice, warhummer40k.


( 0 Hodnotenie )

Počet