10Pcs/Veľa 30MM iamonte Kamienkami Tlačidlá pre Dekorácie Svadobnú hostinu Vlasy Luky Príslušenstvo Páska Flatback

€3.62


Popis Produktu

Drahokamu Tlačidlá Veľkosť: 30 MM Farba: Strieborná Vhodné pre všetky druhy oblečenie, šperky, atď. Množstvo: dostanete 10 kusov tohto produktu v cene. Teplé pripomienka: Ďakujem, že ste prišli. Naša spoločnosť prijíma formálne medzinárodnej logistiky dopravy metóda zaregistrovať všetky objednávky a dynamicky sledovať, aby čas zabezpečiť včasné a efektívne dodávky každej objednávke.

Obrázok Podrobnosti

Výrobok je fyzické, bez akejkoľvek zmeny, lebo pri rôznych monitoroch, samotný produkt je krajší ako na obrázku. Ako dekoráciu: farebný, štýlový dizajn, krásne šaty a šperky, môžete zmeniť dizajn oblečenie a tašky aby vyhovovali vášmu štýlu. Tovar: Tieto kamienkami s tlačidlá sú tenké a roztomilý, môžu byť použité ako dekorácie pre domov, oslavy, svadby alebo šperky pre seba. Ako darček: tieto ručne vyrábané výrobky sú vhodné ako darčeky pre deti na použitie v cvičení, naučiť ich praktické zručnosti a predstavivosť Všeobecný cieľ: vhodné na vyšívanie, šitie a vyšívanie, svadobné dekorácie, atď. Môžete ju použiť pre krásne šaty alebo vytvorenie kreatívneho grafika na výzdobu vášho domova a kancelárie. To je nepochybne jedinečný nápad a tvorba. Svetlé farby vám pestrý život. Okrem toho, malé tlačidlá sú ideálne pre vlastnú výrobu. Po odoslaní remeslá ako darček pomocou tlačidla, vaši priatelia budú páčiť a oceniť vaše dobré nápady.

Spôsob Dopravy

Logistické Tabuľka Čína Príspevok: 8-35 pracovných dní na celom svete DHL 5-8 pracovných dní EMS 5-10 pracovných dní (DHI EMS) si vyžaduje dodatočné náklady na logistiku Služby pre modernizáciu dopravy, podrobnosti sú uvedené takto: Ak celkové náklady na dosiahne $ 150, poskytneme vám rýchle dodanie zdarma, 3-7 pracovných dní O nás Sme priamym výrobcom tovaru. Náš tím má viac než 10 rokov skúseností v oblasti výroby a predaja kvalitných výrobkov. Sme profesionálny tím služby na službu. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky: napíšte nám pred písanie alebo zaplatením! Dostanete odpoveď do 24 hodín. Budeme radi, aby vám pomohol.

Štítky: Tlačidlo, tlačidlo pre handričkou, rodina ramienka tlačidlá, 1 drahokamu tlačidlo, lolita pearl luk, 25mm tlačidlo, rhineston páse s nástrojmi, grafické tlačidlá kovov, skert svadobné tlačidlá, náramky kamienkami tlačidlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet