10pcs/veľa 24*25 mm High-grade Zliatiny Kvet Pearl Tlačidlo Flatback pre Oblečenie Kabát Windbreaker Bunda Tričko Svadobné Dekorácie

€3.12


10pcs/veľa 24 mm* * 28 mm High-Grade Zlato, Striebro Zliatiny Kvet Farebné Perly Tlačidlá pre Oblečenie Kabát Windbreaker Bunda Sveter Tričko Svadobné Dekorácie, Šitie Tlačidlá Šperky Príslušenstvo, Veľkosť: 24 mm* * 28mm Package: 10 ks/veľa. Farba: Gold & Silver Farby pre váš Výber. Tlačidlá Typ: Flatback. Oblečenie Kabát, Sako,Windbreaker,Sveter Dekoratívne Šitie Tlačidlá; Späť s Kolenom, môžete Šiť. Použitie: Svadobné Pozvánka Decorateion; DIY Dievča Oblečenie, Vlasy a Topánky, Príslušenstvo; DIY Svadobné Kytice a tak ďalej. Upozornenie: 1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu líšiť od obrázkov. 2.Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.Ak objednávku suma je viac ako USD120,Budeme loď tovaru Fedex či DHL zadarmo doprava. 4.Ak výrobky majú veľa farieb, môžete si vybrať farby z nižšie color chart,Ale prosím, poznámku, farby, čísla a množstvo vašej objednávky, alebo si môžete nechať odkaz na nás, potom vám pošleme na položky ako požiadavka, Inak budeme loď farby v náhodné.

Vrátenie & Return 1. Všetky remeslá sú ručne vyrábané tak, nedostatky sú nevyhnutné. Prosíme o pochopenie, že nie je problém s kvalitou. 2. Pokiaľ tovar príde k vám, nefunkčné, prosím, kontaktujte nás okamžite, pomôžeme vám vyriešiť problém dokonale. 3. Ak sa vám jednoducho nechce položku si objednať a chcete sa vrátiť, kontaktujte nás prosím & vrátiť do 5 pracovných dní. Kupujúci zaplatiť vrátiť poplatky.(návrh: aby package tak malé, ako je to možné, expedičný poplatok $5 nižšie). My vám vrátime peniaze akonáhle obdržíme položka, ktorú vrátený. Spätná väzba Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, nevadilo by vám, aby sa na chvíľu opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu? To bude veľkým povzbudením pre nás pokračovať ďalej. Ak nie ste spokojní, prosím, dajte nám vedieť, sme mohli urobiť lepšie s vaše dobré rady. Komunikácia je Vždy Najlepší Spôsob, ako Riešiť Problémy.

Štítky: tlačidlo šiť, tlačidlo pre handričkou, bundy svadobné šaty, svadobné šaty gázy, tričko da tlačidlo, tlačidlo kovov, svadobné šaty bolero kabát, stard tlačidlo tričko, svadobné šaty, bundy kožušiny ukradol, tričko formálne tlačidlo.


( 2 Hodnotenie )

Počet