Magic Automobilov, Oprava Koľajových Liana Pad Prenosné Vonkajšie Auto Oprava Mat Auto Domáce Opravy Koberec Koberec Auto Oprava Nástrojov

€13.96


Guľka Bod:

1. Mat nebude zanechať stopy na vašej garáži poschodí. Hoci nie sú tam žiadne kolesá, to je ľahké sa pohybovať vpred a vzad s mat.

2. Podložka má nízky profil a nula zem vôľa, čo je dobré pre ľudí so zníženými vozidiel, alebo ktorí obmedzujú ich zdvihnite vozidlo údržby výšky.

3. Nie je typickou high-údržba automatické crawler, mat je multifunkčné automatické crawler. Okrem plaziť pod auto, mat tiež pomáha posuňte veľké objekty v okolí.

4. Multi-layer štruktúra má vysokú pevnosť a odolnosť proti prepichnutiu, zabezpečenie toho, že to môže fungovať aj na nerovnom alebo nerovných cestách, ako na príjazdovej ceste, v štrku, alebo aj na strane cesty. Olej a vode odolný.

5. Hmotnosť tejto wheelless mat iba 3 libier, ľahko ukladať a údržbu. To je veľmi dobré pre denné mechaniky, denné vodiči a auto cestujúcich. To môže byť uložené v kufri vozidla, pre použitie na nerovných cestách.

Špecifikácie:

Veľkosť: Vankúš: 60 inch x 28 cm/150 cm x 70 cm

Farba: Čierna

Materiál: PU tkanina, hubky

Poznámka: Vzhľadom na rozdiely v manuálnych metód merania, relevantné údaje, je len orientačný, a skutočný výrobok má prednosť.

Balenie zoznam

1*Auto Liana Skladacie Pohybujú Pad

Štítky: auto gadget, foto tapetes, spálňa koberec, liana topánky, vták vonkajšie, mat farba, opravy stolice, auto koberec roll, Repair Tool, led pásy wifi.


( 0 Hodnotenie )

Počet