Manting Tela a tváre, akné, odstránenie Krém Roztoč Chybu Starostlivosť o Tvár Liečba Akné, Jazvy a manting mydlo telo Výživné odstrániť svrbenie

€7.44


Zložka: Aktívny výťažok. Aminokyseliny. Vitamín E, rastlinné deaminone kokosový olej ,Witch hazel extrakt, palmový olej mydlo base,Aktívny extrakt.

účinok: Mierny a účinné odstránenie roztočov, Zlepšiť tvár olej, akné, veľké póry, tmavé, kožné problémy,

Skladovateľnosť: 3year

Odstránenie roztočov, opraviť vlasové folikuly, vyživujú skinRemove roztočov, opraviť vlasové folikuly, vyživujú skinRemove roztočov, opraviť vlasové folikuly, vyživujú pokožku

Poštovné: 1. Keď sú platby vymazané, väčšina položiek sú dodávané v Číne Post Vzduchu within3-5 pracovný deň (okrem štátnych sviatkov a neočakávané veci). To zvyčajne trvá asi 10-28working dní do USA, Kanada, Austrália, Nový Zéland, 13-35 pracovných dní do Európy. Bude to však byť odložené z dôvodu meškania na colné odbavenie. 2.Ak chcete použiť iné dodaciu adresu, pls kontaktujte nás prvý. 3. Rýchlejšie Doprava je k dispozícii, zatiaľ čo dodatočný poplatok bude účtovaný. Ak je potrebné, pls neváhajte kontaktovať. 4.Môžete nám cez odkaz na e-mail:MÔJ schránky Vrátenie tovaru: garantujeme svoj nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Ponúkame vám vrátime plnú sumu, aby ste,ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli. Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite. Kontaktujte nás: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, veľmi pekne vám ďakujem ! 2.Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Štítky: zbraň striekajúcej vode, krém jazvy, aichun kozmetický krém na bielenie pokožky, čistiť tvár, chandni krém, jazvy, nos starostlivosť o pleť, krém na tvár, kórejčina, mant, moistur.


( 1 Hodnotenie )

Počet