6 druhej 50ml Kafuter UV Lepidlom a UV Vytvrdzovania Lepidla K-303+51LED UV Lampa UV Vytvrdzovania Lepidla krištáľového Skla a Kovu Lepenie

€6.57


Vlastnosti:

UV svetlo vytvrdzovania lepidla je jedna časť, vysoká intenzita uv vytvrdzovania upravené akrylátové lepidlo. všeobecné účel, dobré skladovanie abilitiy, a majú veľkú priľnavosť na sklo, krištáľ, a mnoho ďalších kovov. Najmä pre malé oblasti kovu na sklo a sklo do skla, lepenie.

Použitie: Pomocou skla, kovov, lepenie, výborná lepenie skla, kryštálu, a kovov ako hliník, uhlíkovej ocele, nehrdzavejúcej ocele, a pozinkovaného oceľového plechu , atď.

Užívateľská príručka:

Kafuter uv svetlo lepidla sa odporúča pre veľké plochy skla alebo kryštálu lepenie .uv lepidlo K-303 dá vyliečiť, vystavenie UV/Viditeľnej svetlo sufficent intenzity. povrch liek je rozšírený o vystavenie uv žiareniu v 200 do 260 nm rozsah. liek sadzba a konečná hĺbka lieku závisia na intenzite svetla,spektrálne rozloženie svetelného zdroja, čas expozície a svetelných transmittane podkladu, cez ktorý svetlo musí prejsť.

Poznámky:

1.Tento produkt je svetlo citlivé, expozície na denné svetlo, UV svetlo a umelé osvetlenie by malo byť udržiavané na minimun počas skladovania a manipulácie.

2.Pre najlepšie peformance dlhopisov plochy musia byť čisté a bez tuku.

3. liek sadzba je závislá na čítanie intenzita, vzdialenosť od zdroja svetla, hĺbky liek potrebné alebo bondline medzeru a priepustnosťou svetla z substrátov, prostredníctvom ktorých tha žiarenia musí prejsť.

Štítky: čierna uv lepidlo, sprej nepremokavé, sklo uv lepidlo, uv linka k 303, únik dôkaz sprej, flash crystal, zobrazenie k 303, baterka pamäť crystal, tmel sprej, rýchlo uv lepidlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet