18W Auto Vedúci svetlo LED Pracovné Svetlo pre Off Road ATV, UTV SUV, MPV UAZ 4x4 Príslušenstvo Auto Pracovné Svetlo Jazdy Hmlové Svetlo Auto Styling

€28.47


Vitajte na RACBOX Worklight Obchod

Máme kompletný dodávateľský systém, logistický systém, po-predajný servis, kvality a množstva, môžete konzultovať store manager ak máte akékoľvek otázky, som rád, aby vám slúžili.

Špecifikácia

Teoretické lúmenov výkon: 1500 lm Prevádzkové lúmenov výstup: 1100lm Farebná Teplota: 5500K Vstupné napätie DC: 10-30V Príkon: 18W Objektív: POČÍTAČ Telo: Hliníkové Namontujte Skrutky: M6 Hodnotenia IP: IP67 Prevádzková teplota: -40℃-85℃

Výhody

1.Toto svetlo je postavený v dizajne, ktorý sa hodí aj s off-road vozidla, iba 4 skrutky potrebné byť pevné, veľmi jednoduchá inštalácia a robí veľmi cool auto. To je pohľad extrémne svetlé s 6 vysokú svetelnú LED korálky, výkon 18W, lumen sa dať až 1500lm. 2.S Precízna montáž, vody dôkaz IP67 úrovni a šok dôkaz dizajnu, môže byť aj používaný v nepriaznivom prostredí. 3.Hliníkové zliatiny bývanie posedenie s vodotesný náter, ktorý prešiel salt spray test, je veľmi robustný a odolný.

Balík Obsahuje

1 dvojica LED Pracovné Svetlo

Záruka(na jeden rok)

Milí priatelia, poskytujeme jeden rok záruku. Počas tohto obdobia, nie sú tam žiadne problémy s produktom. Dajte mi vedieť, rád vám vyriešiť váš problém dokonale a ochranu práv spotrebiteľov.

Ďalšie dobré produkty

kliknite na te obrázky kúpiť teraz

RACBOX ZÁRUKA

Štítky: 4 led, 360 h7, jeep cherooke xj hlava svetlá, chránič sansumg, off road, 4x4 príslušenstvo, buggy utv, telo uaz 469, priame 4x4 príslušenstvo, led jedno pracovné svetlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet